USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Обвал будинку в Стамбулі: кількість жертв зросла до 17

9 Лютого 2019 15:11
Кількість загиблих внаслідок руйнування восьмиповерхового житлового будинку у Стамбулі зросла до 17 осіб. Рятувальники продовжують розбирати завали. Наразі невідомо, скільки людей вважаються зниклими.

Видання Daily Sabah повідомило про те, що на момент обвалу будівлі у ній перебувало 30 осіб, пише канал24.

Операція з порятунку людей продовжувалася не зважаючи на дощ та сирість. Пошукові екіпажі просили підтримувати максимальну тишу, щоб можна було почути можливі крики про порятунок.

У четвер вранці з-під завалів рятувальники витягнули 5-річну дівчинку. Її госпіталізували для надання медичної допомоги. Пізніше, 8 лютого, за два дні після обвалу, рятувальники витягли з-під уламків 16-річного хлопця. Загалом наразі вдалося врятувати 14 людей, всі вони поранені.

Мер Стамбула Алі Єрлікая заявив що в 14 квартирах будинку були зареєстровані 43 особи. Він додав, що останні 3 поверхи будівлі були побудовані незаконно.

Будинок було зведено у 1992 році як п'ятиповерхова будівля, але ще три поверхи було зведено пізніше без будь-яких дозвільних документів, – сказав він.

Стамбульська прокуратура продовжує розслідування причин руйнування будинку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus