USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Обираємо якість: чому ЛДБК надає перевагу саме вікнам Rehau*

2 Липня 2018 14:39
Придбання новенької квартири – довгоочікувана подія. Водночас йдеться про значне вкладення коштів, до чого більшість власників готуються досить довго. Своєю чергою, другим не менш економічно затратним етапом після купівлі житла є ремонт квартири.

Приступаючи до ремонту в новому помешканні, власники передусім звертають увагу на якість і стан матеріалів від забудовника, перевіряють комплектацію квартири, зокрема батареї, стяжку підлоги, двері та вікна. Однак, на жаль, часто недобросовісні забудовники максимально економлять на матеріалах.

Першочергово потрібно оцінити вікна, адже їх встановлюють відразу після того, як піднімають бетонний каркас і закладають стіни. А у випадку проведення внутрішніх робіт та утеплення фасадів є безліч можливостей пошкодити вікна.

Тож господарю варто оглянути скло, фурнітуру, підвіконня та відкоси. Так, фурнітура має працювати легко (без докладання сили), скло повинне бути без жодних пошкоджень чи подряпин, а між зварними швами конструкції не має бути проміжків.

За статистикою, 60 % власників усе ж таки вирішують замінити вікна на абсолютно нові.

Окремі ж забудовники дбають про якість використовуваних матеріалів, тож обирають надійні пластикові вікна, аби в майбутніх господарів квартир не виникало необхідності замінювати їх. Серед луцьких забудовників такою є будівельна компанія ЛДБК, яка надає перевагу вікнам Rehau – лідеру віконної галузі в Україні.
Відповідно до рейтингу виробників пластикових вікон, під час укладання якого особливу увагу звертають на наявність сертифікатів якості, виданих незалежними оціночними компаніями, вікна від німецького виробника за якостями та надійністю випереджають таких виробників, як Veka, KBE, Salamander і WDS.

Так, профільна система Rehau повністю відповідає вимогам Державних будівельних норм країни, які вимагають від забудовників для засклення житлових приміщень використовувати профільні системи з п’ятикамерною будовою та монтажною глибиною від 70 міліметрів. Вікна забезпечують оптимальний рівень теплоізоляції оселі, сприяють зменшенню тепловтрат у приміщення і, відповідно, допомагають заощадити на опаленні та кондиціюванні. Окрім того, вони мають гарний дизайн, тож вигідно довершують інтер’єр.
Зазначимо, що віконні профілі провідних виробників не надто відрізняються за якістю, однак металопластикове вікно забезпечує надійність і комфорт лише за наявності подвійного ущільнення рами та цілісного гумового склопакета.

Звичайно, можна досить довго детально вивчати характеристики кожного виробника, визначаючи теплопровідність, коефіцієнт теплового розширення чи модуль пружності їхніх віконних профілів. Із іншого боку, все ж таки варто звернути увагу на рекомендації експертів, котрі переконують, що металопластиковий профіль – найкращий із пропонованих нині варіантів. До того ж у численних рейтингах користувачів лідирують, знову ж таки, саме вікна Rehau.

Отож, при виборі квартири потрібно зважати не тільки на ціну, місце розташування чи наявну інфраструктуру, а й на якість будівельних матеріалів і комплектації помешкання. Аби уникнути в подальшому неприємних сюрпризів і не витрачати значні суми на ремонт, зокрема й на заміну вікон, варто звернути увагу на виробників. Так, луцький забудовник, будівельна компанія ЛДБК обирає лише перевірених і сертифікованих виробників, саме тому й зупинила свій вибір на вікнах Rehau.
Відділ продажу ЛДБК знаходиться за адресою: Луцьк, вул. Ветеранів, 22.

Ознайомитися з пропозиціями будівельної компанії можна також на сайті компанії.

Контактні телефони: (0332) 786342; (066) 0897418; (095) 8889400.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus