USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Очільник Пентагону закликав Верховну Раду ухвалити закон про нацбезпеку

9 Лютого 2018 23:45
Міністр оборони США Джеймс Меттіс закликав Верховну Раду України якнайшвидше прийняти закон про національну безпеку.

Про це повідомили у посольстві США в Україні за підсумками зустрічі Меттіс з очільником Міноборони України Степаном Полтораком, передає Новое Время.

"Міністр оборони США Меттіс закликає до швидкого прийняття законодавства, що забезпечить міцну правову основу для реформ у сфері оборони для підтримки безпечної і демократичної України", - йдеться в заяві дипмісії.

У Раді національної безпеки і оборони України наприкінці 2017 року повідомили про фактичне завершення роботи над законопроектом про національну безпеку. Очікується, що Верховна Рада ухвалить базовий закон про нацбезпеку у 2018 році.

Нагадаємо, зустріч міністрів оборони США і України відбулася 3 лютого. Під час переговорів сторони досягли "повного розуміння" у питанні передачі американської летальної зброї Україні та обговорили виконання Мінських угод.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
777 Показати IP 10 Лютого 2018 00:09
в америке у себя командуй,старый г***он.
Анонім до 777 Показати IP 10 Лютого 2018 11:12
достойна відповідь папуаса
55 до Анонім Показати IP 10 Лютого 2018 13:50
Це треба ще розібратись , хто папуас. Ніколи не думали, чого то раптом нас так полюбив Сша?! Бо ми такі класні?! То подумайте, як ви сусідів любите, як їм допомгаєте " безвозмедно"
Анонім до 55 Показати IP 10 Лютого 2018 14:45
ну майже так як параша допомогала пів-світові "бєзвозмєздно". тільки ті країни чомусь у глибокій д"пі, крім тих, хто від них відхрестився. наслідки тої "бєзвозмєздної братской помощі" Україні ще довго будуть відгикуватись. такі країни як Естонія, Латвія, Литва, Польща, Чехія та інші (яким також, до речі, допомогали і допомогають США), давно відхрестились від старшого маацковського брата , мають досить пристойний розвиток економіки і рівень життя, комуно-бандо-влада УРКАїни роками все не могла вирішити, на який стілець їм всістись. внаслідок країна виявилась у глибокій за"ниці. замість того , щоб займатись розвитком держави, вони тупо її дерибанять. якби не постійні спроби США і Європи заставити ту владу щось робити, тут була б Нігерія №2
Йпт Показати IP 10 Лютого 2018 01:55
Незалежність,далі буде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus