USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Очільник волинського центру зайнятості підтримав політсилу Гройсмана

12 Грудня 2021 07:29
Очільник Волинського обласного центру зайнятості, колишній керівник волинського осередку БПП «Солідарність» Роман Романюк підтримав політсилу колишнього прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці та опублікував фото з главою партії.

«Радий бути частиною команди професіоналів, яким небайдуже майбутнє держави. Команди, яку об’єднує спільне бачення розвитку України та бажання допомогти їй стати сильною і заможною. Команди, яка має активного, авторитетного і мудрого лідера, досвідченого політика – Володимира Гройсмана.

Чому саме Українська стратегія Гройсмана? Бо мені близькі фундаментальні цінності й базові питання філософії партії – сталий економічний розвиток, відновлення соціальної справедливості та зміцнення місцевих громад. Сьогодні наша країна прагне змін як ніколи. А вони, як відомо, починаються з кожного з нас», – йдеться у дописі.
Читати ще: Волинський забудовник й ексдепутат від партії Порошенка підтримав Саакашвілі. Відео

Нагадаємо, свою політичну кар’єру Роман Романюк розпочинав у партії «За Україну!». У 2010 році був обраний депутатом Луцької міської ради в мажоритарному окрузі.

Був членом фракції «За Україну!», згодом увійшов до групи «Рідне місто».

У 2015 році увійшов до фракції БПП «Солідарність» і очолив обласний осередок партії.

У лютому 2017 року очолив Волинський обласний центр зайнятості

У 2020 році балотувався до Волинської обласної ради від партії «Слуга Народу», але не пройшов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Укачко Показати IP 12 Грудня 2021 08:33
От с..а,тільки партії міняє
Лучани Показати IP 12 Грудня 2021 08:50
Ше їден члєн всіх партій землі волинської ! Чи є в людей хоч крихта принциповості, усталених переконань, моральних устоїв ? Крутить будьоновкою, як циган кіньми ! Ромцю, якими твої діти виростуть дивлячись на твої викрутаси ? Де та фотка на ганку Президента, куди тебе не впустили колядувати ? Флюгер !
Уася Показати IP 12 Грудня 2021 09:55
Звільнити нафіг, держслужбовець не може робити таких заяв. Сподіваюсь - скоро звільнять.
Всезнайко до Уася Показати IP 12 Грудня 2021 11:50
Правильно. А прийде Гройсман до влади, тоді поверне на посаду.
вибори Показати IP 12 Грудня 2021 09:56
Коротше, крутиться як може)))) Як представниця найдревнішої професії, при дорозі))))) Вперед політична шл…ха!!!
777 Показати IP 12 Грудня 2021 10:13
Работой своей займись,поддерживальщик.
Батько Показати IP 12 Грудня 2021 10:38
Отак як той дядько, дорогі дітки, коли виростите і якшо ви хочете стати справжніми українцями - ніколи не робіть !
Микола Показати IP 12 Грудня 2021 10:43
А все почалося з того, що виборці на окрузі переплутали його з покійним Миколою Романюком. Ось і понесло чоловьягу у політичний вирій! Десь переплутали, десь зрадив, десь втік. В АТО злякався іти, бо хоч офіцер, але хворий. Заради нього очільницю ЦЗ звільнили. Тільки піаритися і рукою люкс показувати може. Хай звільняється і їде до Гройсмана!
Безробітний Показати IP 12 Грудня 2021 10:59
Виплату по чотири місяці не отримуємо, а тепер щебільше буде затримка, , бо буде пускати всі гроші на партію, буде їздити по області, заставляти вступати в партію.
За майбутнє Показати IP 12 Грудня 2021 11:08
В якій ще партії буде цей хамелеон? По звільняв з роботи 80 % працівників які його не підтримували, а тепер нових буде набирати? На що дивиться Недопад та Погуляйко? Поставте звіт на сесію облради і нехай прозвітується про свою роботу якою зовсім не займається. Допомоги від них ніякої тільки міліонни гребуть на зарплату і утримання. Геть і ганьба. Підтримую безробітного що гроші будуть йти тільки туди-хто з ним в партії. Готілося б почути голос керівників області як вони реагують , шо керівник обласної ланки в робочий час буде займатися партійними справами
ВІРУС Показати IP 12 Грудня 2021 11:09
Друзі ,а ВИ помітили,що голова ГРОЙСМАНА не пасує до його тулуба.
Уася до ВІРУС Показати IP 12 Грудня 2021 11:23
Фотожоплять знімки, щоб здавався стрункішим, крім голови - варто звернути увагу на руку з годинником - зовсім непропорційно виглядає ))
лучанин Показати IP 12 Грудня 2021 11:42
Порядна людина, побільше таких! Успіхів Роман!
Коваль Микола Показати IP 12 Грудня 2021 13:10
Є ше, на жаль, на Волині такі політичні аморальні безхребетні слизьняки ! Шо отой Романюк, шо Шиба, шо ...( додайте самі ) . Куди вже тільки вони задля шкурних інтересів не вступали ? Зараз в одній партії - нарешті себе знайши у рідному середовищі - вступили в гі&но ! Гнати на%єр з пляжу с&аною мітлою, шоби на ганьбили волинян !
Луцьк Показати IP 12 Грудня 2021 13:36
Чергове продажне ч..о.,яке бігає то туди то сюди, як дворняжка , де краще накормлять. Ще й проголосують за такого , забувши про всі його забєгі. Та й Гройсман довіри не викликає, щось не пригадується, що доброго для людей зробив
депутат Показати IP 12 Грудня 2021 19:26
А хто його рекомендував Гройсману ? Він нульовий в роботі, м инулого керівника бачили і знали в районах, на підприємствах , а це ..... бачать тільки на ТБ. Нехай прозвітується скільки отримав зарплати за рік і скільки взагалі використав і на що
депутат Показати IP 12 Грудня 2021 19:31
Позвільняв спеціалістів, а набрав дітей і створив Дитячий садочок.
Лютий податківець Показати IP 12 Грудня 2021 19:57
А що ви хотіли, люди? Партія - це ж сила. Романюк не дасть збрехати. Поки був депутатом та очолював Солідарність, обзавівся здоровенною квартирою та майже новенькою Бмв 530. А фактично підтвердити походження статків на ці придбання немає чим. Цікаво як буде викручуватися після вересня 2022 як закінчиться податкова амністія? Чи може вже все на тещу переписав?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus