USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Одна із найбільших у світі телерадіокомпаній показала, як у Луцьку готуються до війни

31 Березня 2022 22:55
Трихвилинний сюжет про Луцьк опублікував канал Radio-Canada Info.

Компанія CBC-Radio‑Canada – Канадська Телерадіомовна Корпорація — провідна в Канаді телерадіомовна компанія, а також одна з найбільших і найстаріших у світі. Про це пише Район.Луцьк.

Репортаж авторства спеціального кореспондента Yanik Dumont Baron називається «Підготовка до війни: українські добровольці підтримують своїх військових і поліцейських».

Читати ще: Не лише озброєні, а й захищені: Ігор Палиця закупив для батальйону «Луцьк» майже сотню бронежилетів та засоби зв’язку на понад 2 млн

Журналіст побував на тренуванні окремого спецпідрозділу «Любарт», в ангарі театру «Гармидер», який перетворився на волонтерський центр, поспілкувався з міським головою Ігорем Поліщуком та показав луцьку поліцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 1 Квітня 2022 08:10
І навіщо показувати цю підготовку, щоб привернути увагу ворога до міста. А тим більше загрозу з неба, ніхто не відміняв
Тетяна Показати IP 1 Квітня 2022 17:30
Ще й вказали місце розташування. Це що так обов'язково?? Луцькі журналісти не вперше так себе проявляють. Але ж є якісь редактори....
Оля Показати IP 2 Квітня 2022 10:03
Для чого ви публікуєте місце розташування???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus