USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Одна із найстаріших шкіл Луцька відсвяткувала 75-річний ювілей

6 Березня 2019 21:51
У стінах загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 м. Луцька 6 березня відбулись урочистості з нагоди 75-річчя закладу.

На захід завітали народний депутат України Ірина Констанкевич, радник міського голови Ігор Поліщук, начальник управління освіти Зіновія Лещенко, начальник управління охорони здоров’я Микола Якимчук, депутат міської ради Сергій Савчук, представники обласного управління освіти, педагоги міста, учні та випускники закладу. Про це інформують на сайті міськради.


«Багато б я могла сказати про рідну школу, згадати усіх учителів. Мене тут навчили любити рідну мову, літературу, навчили історії. Усі ці роки я подумки повертаюся до школи, до своїх вчителів та уроків і думаю: «Що ж відбувалося тоді?», адже тут навчили головному - відбутися в житті.

Можна навчитися чи ні, знати або ж і не знати. Проте важливо стати людиною», - розповіла Ірина Констанкевич, випускниця школи, висловивши подяку педагогічному колективу.

«75 років — це вже великий відрізок часу, поважний вік. Я хочу привітати усю шкільну родину із цим серйозним ювілеєм. Ця школа - одна з найдавніших шкіл нашого міста. Дуже приємно, що на цей ювілей прийшло стільки випускників її привітати. Така кількість видатних випускників, серед яких і народні депутати, і працівники Луцької міської ради, які сьогодні гідно працюють на благо нашого міста, і журналісти, і люди творчих професій - це свідчення того, що школа дійсно дає хороші знання та освіту.

І я переконаний, що настане той час, коли держава гідно оцінить працю вчителів. Ваша справа і робота надзвичайно важливі, тому що саме ви формуєте особистість, характер та знання тих, хто буде творити майбутнє нашого міста, області, України.

Нашим завданням як міської влади, залишається підтягувати матеріально-технічну базу до того освітнього рівня, який є в школі», - долучився до вітального слова Ігор Поліщук.

Також він розповів, що з ініціативи депутата міської ради Сергія Савчука було виділено 430 тис. грн з міського бюджету на ремонт актової зали загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2, 1,5 млн грн на укріплення будівлі закладу. А за програмою НЕФКО-3 буде замінено усі дерев’яні вікна закладу на енергозберігаючі, капітально відремонтують покрівлю, вентиляцію, буде встановлено ІТП.

«Позитивні зміни очікують на школу, і я вірю, що це лише початок», - додав радник міського голови.

Потому Ігор Поліщук вручив Подяку міського голови педагогічному колективу закладу, в особі директора Василя Грищука, та заступнику директора з навчально-виховної роботи Валентині Мигляс.


Окрім цього на присутніх очікував святковий концерт за участі учнів та випускників закладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
випускник школи Показати IP 7 Березня 2019 12:15
Чому зробили показуху, Грищук ,як завжди лиже д***.... А де ж випускники????? 1 березня для чорних концерт , а 6 для білих , чи як ???? пане директор????????
Юрій Показати IP 8 Березня 2019 19:23
Я випускник СШ №2 1984 року. Планували зібратися із однокласниками на ювілей, але подумав і сказав собі та іншим що не піду, Бо як завжди буде показуха і т.д. Тепер побачив , і не помилився, Як було, так залишилось , ну трішечки щось помінялось. А так хотілося багато що сказати, але передумав , перед ким наместинки розкидати !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus