USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Одного розбійника волинянин відправив у реанімацію: двоє чоловіків, які проникли в будинок, проведуть 7 років у тюрмі

5 Листопада 2023 20:12
На Волині судили двох чоловіків, які вночі проникли у приватний будинок та побили власника, вимагаючи у нього гроші. Одного з них господар, захищаючись, відправив у реанімацію.

Як йдеться у матеріалах справи, інцидент стався вдосвіта 20 лютого 2022 року у Володимирі.

Неодноразово судимий Вадим Ш. із товаришем Юрієм С. після влаштованої напередодні гулянки близько 5 години ранку вирішили прогулятись. Проте дорогою Вадим Ш. пригадав, що знайомий винен йому гроші, тож вони вирушили до нього.

Коли в будинку їм ніхто не відчинив, Юрій С. вибив шибку, заліз у середину та впустив товариша. У помешканні вони побачили 58-річного дядька боржника. Як виявилося, його самого не було вдома. Тоді п’яні чоловіки почали вимагати гроші у родича.

Читати ще: Волинянин через Фейсбук ошукав понад 100 людей на 250 тисяч: збирав кошти на лікування військових та дітей

Господар хотів виштовхати непроханий гостей, але ті давай його бити. Захищаючись, волинянин схопив дрючка із металевим наконечником та вдарив Юрія С., від чого той впав. Тоді Вадим Ш. давай гамселити 58-річного чоловіка ногами та кулаками в голову та груди. А потім ще й вдарив електрообігрівачем.

Лупцюючи господаря, розбійники вимагали повернути борг. Коли ж вони пішли, то постраждалий звернувся до лікарів та в поліцію.

Як інформували у пресслужбі поліції Волині, зловмисників розшукали за гарячими слідами. Одного з них виявили в квартирі в майже непритомному стані, бо постраждалий завдав йому тілесних ушкоджень, захищаючись. Тоді його забрали у реанімацію.

Незважаючи на те, що розбійники лише частково визнали пред’явлене їм обвинувачення, їхню вину вдалося встановити численними доказами.

Відтак Володимир-Волинський міський суд призначив раніше судимому Вадиму Ш. сім років та три місця позбавлення волі з конфіскацією майна. Натомість його напарник отримав сім років тюрми з конфіскацією майна.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus