USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Одного з бійців, які підірвалися на фугасі, забрали завдяки ОБСЄ

23 Листопада 2015 08:17
Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ допомогли медикам Збройних сил України забрати загиблого українського сапера з непідконтрольної території поблизу селища Золоте, – повідомляє «Gazeta.ua» із посиланням на прес-службу ОБСЄ.

«Доступ до останків тіла третього загиблого був відсутній. Збройні Сили України звернулися до СММ з проханням надати сприяння в проведенні пошуків останків тіла загиблого військовослужбовця ЗСУ на непідконтрольною уряду території. В рамках свого мандата, СММ сприяла дотриманню режиму припинення вогню... для забезпечення безпеки на час проведення пошукової операції. Група медичної служби ЗСУ, а також інженер з розмінування з селища Золоте, провели пошук останків загиблого на місці події. Група медичної служби ЗСУ знайшла тіло загиблого солдата і його особисті речі», – йдеться у повідомленні.

Сапер Збройних сил України загинув 15 листопада разом з двома іншими колегами в результаті вибуху при розмінуванні території поблизу лінії розмежування біля підконтрольного урядові селища Золоте. Останки двох членів групи були знайдені незабаром після вибуху міни.

Нагадаємо, троє українських військовослужбовцівпідірвалисяна фугасі 16 листопада.

Трагедія, унаслідок якої загинули бійці, сталася в районі селища Золоте Луганської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus