USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.72 9.85

Один постраждалий досі в лікарні: через обвал мосту на Волині поліція відкрила кримінал

15 Березня 2021 11:03
За фактом обвалу частини мосту у Володимир-Волинському районі поліція відкрила кримінальне провадження.

Про це інформує пресслужба волинської поліції.

Нагадаємо, інцидент трапився 12 березня близько обіду. Тоді до лікарні госпіталізували 5 осіб. Поліція кілька годин працювала на місці події та опитувала очевидців. У Службі автомобільних доріг Волині попередньою причиною обвалу мосту назвали технічні помилки, допущені ще при будівництві мосту в 1962 році, а саме влаштування арматури неналежної довжини та в недостатній кількості при бетонуванні (розширенні) тротуарної частини.

За фактом обвалу мосту нині відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 271 Кримінального Кодексу України.

Йдеться про порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві або будь-якому підприємстві особою, яка зобов'язана їх дотримувати, якщо це порушення створило загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків або заподіяло шкоду здоров'ю потерпілого.

Нині в лікарні перебуває ще один чоловік, його стан стабільний. Слідство триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Пасажир Показати IP 15 Березня 2021 12:05
Технічні помилки 1962 року? Міст простояв 60 років... які технічні помилки? Подивимось що ви набудуєте
Йван Показати IP 15 Березня 2021 13:42
Слідчі, підніміть документацію по ремонту цього мосту за весь час. Правда така, що одразу після відкриття в 1962 р і до часів незалежності цей міст був з реверсним рухом. За незалежної України його розширили для зручності руху транспорту, якого значно побільшало з відкриттям митного пункту пропуску “Устилуг”. Розширення відбулося за рахунок ліквідації проектних пішохідних частин. Так утворили дві смуги руху, що дозволило безперешкодно рухатися транспорту в обидва зустрічні напрямки. І тоді ж наростили нові пішохідні прогони. Ну, і звісно в кращих традиціях того часу: або арматуру недов'язали (вкрали), або застосовували матеріали неякісні, або і те, і інше. Словом провели нетехнологічний ремонт саме на початку незалежності. То які тут помилки при будівництві? Просто нахабно замітаються сліди, бо тих, хто робив ремонти в 90-х ще можна притягнути до відповідальності, чого вже не зробиш з тими, хто будував цей міст в 60-х роках.
Знайома Показати IP 15 Березня 2021 23:05
В лікарні так і перебувають троє робітників.Просто двоє сьогодні перевезли до обласної лікарні. Пишіть будьласка правду!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus