USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Один із найкращих футболістів світу переніс операцію на головному мозку

4 Листопада 2020 11:02
Колишній лідер збірної Аргентини Дієго Марадона переніс термінову операцію на головному мозку. У 60-річного Марадони раніше діагностували субдуральну гематому.

Про це повідомив його особистий лікар Леопольд Луці, який сам знаходився біля операційного столу. Слова лікаря цитує tn.com.ar, повідомляє 24 канал.

«Через півтори години операції ми вирішили проблему Дієго. Все пройшло добре, тепер він залишиться під наглядом. Операція була важливим етапом, але набряк вже пройшов. Марадона не спить і зможе видужати», – сказав Луці.

Марадону відвезли у лікарню поблизу Буенос-Айреса на прохання його особистого лікаря. Останній вирішив, що там буде простіше оцінити загальний стан здоров’я ексфутболіста.

Госпіталізація відбулася ще 2-го листопада, через три дні після того, як Марадона відзначив 60-річчя.

Близькі до Марадони люди запевнили, що припущення про те, що Дієго заразився COVID-19, не відповідають дійсності.

Десятки фанатів клубу зібралися в лікарні з вечора понеділка, розмахуючи прапорами і тримаючи плакати з посланнями на підтримку, чекаючи новин про здоров’я Марадони.

Дієго вважається одним з найкращих гравців в історії футболу. Він – чемпіон світу 1986 року. На клубному рівні виступав за команди «Бока Хуніорс» (Аргентина), «Барселона» (Іспанія), «Наполі» (Італія).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Фідель Показати IP 4 Листопада 2020 11:14
А як хотів російську вакцину!
Кастрюль до Фідель Показати IP 4 Листопада 2020 11:40
А це тут до чого? Мабуть "вакцина" комусь іншому потрібна :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus