USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Помер відомий футболіст Дієго Марадона

25 Листопада 2020 18:29
25 листопада у віці 60 років помер легендарний аргентинський футболіст Дієго Марадона.

Про це повідомляє аргентинська газета Charlin та CNN, передає Бабель.

Футболіст помер вдома від зупинки серця. На початку листопада його госпіталізували з крововиливом в мозок, а 11 листопада виписали.

Востаннє Дієго бачили на публіці 30 жовтня на матчі першого туру чемпіонату Аргентини його команди «Хімнасія і Есгріма» з «Патроно» (3: 0), який був присвячений 60-річчю Марадони. Перед матчем йому вручили пам'ятну дошку. Дієго не залишився спостерігати за грою, пояснивши це поганим самопочуттям.
Марадона вважається одним з кращих гравців в історії футболу. Він — чемпіон світу 1986 року. На клубному рівні виступав, зокрема, за команди «Бока Хуніорс» (Аргентина), «Барселона» (Іспанія), «Наполі» (Італія).

Спортсмен періодично лікувався від алкогольної та наркотичної залежностей. Про вживання кокаїну він говорив: «Я нічого не відчував, я був зомбі. Я вживав наркотики, коли грав в футбол, але не для того, щоб стимулювати себе. Ті, хто говорить, що кокаїн допомагає творити, нічого не розуміють. Якщо ви приймаєте кокаїн і залишаєтеся професійним футболістом, то дуже скоро не зможете виходити на поле. Він з'їдає ваші сили. Він непотрібний і нещадний для життя».

За його словами, вперше наркотики він спробував у 22 роки «і цього було досить, щоб відчувати себе живим, але я спробував їх, тому що вони були всюди в футболі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
!!! Показати IP 25 Листопада 2020 20:16
ну і шо? помер то помер а нам це не цікаво! всі помирають!
777 до !!! Показати IP 26 Листопада 2020 11:34
Ты дурак совсем? Или по средам обострение?
Анонім Показати IP 26 Листопада 2020 20:51
Земне життя закінчилось.Почалась вічність...Шкода,що багато людей шукають щастя в наркоті,алкоголі... і не задумуються про вічність...... Бо так Бог полюбив світ,що віддав Сина Ісуса свого Однородженого,щоб кожен,хто увірує в Нього мав життя вічне.Івана 3:16

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus