USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Один із районів Грузії атакували черв’яки

27 Вересня 2009 17:51
Мешканці сіл Горійського району Грузії приголомшені навалою черв’яків невідомого походження. Про це інформують «Волинські Новини».
Поширену 26 вересня грузинськими телекомпаніями інформацію підтвердили в районній адміністрації.
Як заявляють мешканці сіл, небачені досі черв\'яки з\'явилися після проливних дощів. Їх дуже багато, вони особливо активізуються в нічні години і проникають у будинки, – інформує Кореспондент.
«Ми боїмося спати, боїмося доторкатися до предметів. Черв’яки проникають усюди, в тому числі в продукти. У них неприємний запах», – розповідає одна з місцевих мешканок.  
У Горійський район з Тбілісі вже прибули фахівці національної служби ветеринарії, безпеки продовольства і захисту рослин.
Місце навали черв\'яків було оброблене спеціальним розчином, але це виявилося неефективним. У зв\'язку з цим було вирішено взяти кілька особин в Тбілісі і дослідити їх у лабораторних умовах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus