USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Офіцера, який у Володимирі побив військового, судять за смертельну ДТП

19 Квітня 2023 17:07
За процесуального керівництва Волинської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону розпочато розслідування за фактом побиття одного із солдатів, яке вчинив офіцер військової частини у Володимирі Василь Арійчук.

Відомості в ЄРДР внесено за фактом перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень, повідомляють у відомстві.

Наразі тривають невідкладні слідчі дії, проведено допити свідків і потерпілого, вилучено речі та предмети. Призначено низку судових експертиз, за результатами проведення яких прокурори ухвалюватимуть законне та обґрунтоване рішення.

Досудове розслідування проводитимуть слідчі Теруправління ДБР у Львові.

Окрім того, стосовно Василя Арійчука скеровано до суду обвинувальний акт за фактом вчинення іншого злочину – смертельної ДТП у Володимирі в лютому 2023 року.

У рамках цього кримінального провадження до нього застосовано запобіжний захід у вигляді цілодобового арешту із місцем перебування в казармі, на території якої сталася подія.

Арійчуку світить від 8 до 12 років тюрми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Сергій Показати IP 19 Квітня 2023 18:35
Чого цей придурок ще не на фронті?
Солдат до Сергій Показати IP 21 Квітня 2023 13:00
Фронт це вам помийна яма в яку зливають непотріб ?!!!! Сам на фронт не хочеш щур тиловий.
8 Показати IP 19 Квітня 2023 18:54
Психіатр його оглядав хоч коли небудь? Це ж що має бути в голові щоб отак жорстоко побити свого побратима. З такими вояками і ворогів не треба
До Сергій! Показати IP 19 Квітня 2023 22:22
А що фронт це тюрма? Виправне місце? Немає чого таким сволотам що робити. Там теж буде бикувати! Це злочинець! А його місце у суді! Сволота така! Бляха , не Волрдимир, а Володимирський централ.
Їгрес до До Сергій! Показати IP 19 Квітня 2023 23:28
Як між двома чоловіками в спільній скрутній ситуації (між іншим кацапи вторглись і завдають всім всередині країни неілюзорних проблем) може виникнути такий рівень взаємної ненависті, що це переходить в розбірки більші, ніж стусан чи синець на щоці. Служба - майже тотожна тюрмі для ухилянта. Абсолютна чужа людина з вулиці може опинитись в колективі, де буде такий керівник, якого система чомусь не відторгнула досі, при цьому втрачає абсолютно будь-які права покинути цей колектив аж до моменту, коли (якщо) цей керівник в тій чи іншій формі з фізичними наслідками виразить свою неприязнь. Ситуація в суспільстві взагалі жахаюча: деякі свої не менш небезпечні за чужих

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus