USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Скільки вболівальників приїхали в Україну на фінал Ліги Чемпіонів УЄФА

26 Травня 2018 13:11
Українські прикордонники вже зустріли та оформили майже 10 тисяч громадян, які приїхали на фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА. При цьому лише за останню добу – 7 тисяч осіб.

Про це повідомляє Держприкордонслужба України.

Також, за результатами додаткової перевірки, прикордонник не пропустили 6 громадян.

«Основний потік припадає на столичні аеропорти. Однак непоодиноке прибуття громадян також фіксується через аеропорти Львова, Одеси, Харкова та Івано-Франківська і через пункти пропуску на кордоні з країнами ЄС», – йдеться у повідомленні.

Сьогодні, 26 травня, прикордонники вже почали зустрічати основний потік чартерів з вболівальниками, також до обіду очікується масове їх прибуття автобусами, переважно через західну ділянку кордону.

Загалом прикордонники готові до зустрічі гостей свята у 26 повітряних, 51 автомобільному та 53 залізничних пунктах пропуску. Для забезпечення прикордонного контролю в основних пунктах пропуску одночасно задіяно 800 прикордонників. Також близько 600 знаходяться у резерві. Крім того, на чергуванні знаходяться близько 100 інструкторів-прикордонників зі службовими собаками, 15 з яких – у столичному "Борисполі".

Нагадаємо, на НСК "Олімпійський" у Києві 26 травня відбудеться фінал футбольної Ліги чемпіонів сезону 2017-2018 років. У вирішальному поєдинку найпрестижнішого клубного турніру континенту зійдуться іспанський "Реал" і англійський "Ліверпуль". Початок зустрічі о 21.45.

"Реал" може виграти Кубок чемпіонів у 13-й раз і втретє поспіль. "Ліверпуль" дійшов до фіналу вперше за 11 років і може завоювати трофей вшосте. Суперники провели між собою 5 матчів, і усі - у головному єврокубку. "Ліверпуль" здобув три перемоги і зазнав дві поразки. На рахунку "червоних" шість голів, "Реал" забив чотири м'ячі.

На думку букмекерів, перевагу у цьому протистоянні має чинний володар трофею "Реал".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus