USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Огляд Самсунг ТВ: переваги й можливості*

9 Лютого 2021 09:00
Телевізор із додатками й доступом до інтернету – це Самсунг ТВ. Розумний пристрій передбачає різноманітний контент, швидкий пошук потрібних вам шоу, зручність використання, рекомендації, як у Netflix, та легке підключення.

Розповімо, як зробити вечірній перегляд телевізора цікавішим, насиченішим і кориснішим.

Примножуємо комфорт повсякденного життя
Вартість смарт-телевізорів вища та ціна окупається переглядом додаткового контенту, зокрема:

– улюблених серіалів із Netflix або Amazon;

– відеороликів і кліпів з Youtube;

– музичних, стрімінгових, ігрових і спортивних сервісів.

Платне кабельне й супутникове ТБ дивитися теж можна, якщо попередньо завантажити додаток й оформити передплату на контент-провайдера.

Samsung TV має швидкий пошук за допомогою одного пульта One Remote, який підійде до будь-якого пристрою, під’єднаного через HDMI.

Smart TV від Самсунгу автоматично проаналізує ваші уподобання й запропонує відповідний контент, попередить про вихід нового сезону серіалу чи серії.

Зручно зробити кілька акаунтів, щоб кожен член сім’ї отримував персональні рекомендації.

Робимо свій телевізор інтелектуальним

Під’єднати до розумного телевізора можна навіть смартфон. Переглядайте світлини та відео, вмикайте музичні кліпи і розмовляйте через великий екран. З технологією Internet of Things ви можете почати дивитися серіал ще в транспорті, а продовжити з моменту, на якому зупинилися, – вже по телевізору вдома.

Управляйте вмиканням пристрою, перемиканням каналів і пошуком інформації за допомогою голосу: просто промовте Самсунгу ТВ ваші побажання – і система виконує запит.

Ще більше можливостей у телевізорі
У магазині додатків зручно знайти та завантажити ігри. Базові платформери доступні з пульта One Remote, але для повного занурення доведеться купити контролер від XBOX або Steam. У магазині пропонується й гра для початківців Sheeps Counter: ви рахуєте овець, щоб заснути.

Через розумний телевізор можна блукати інтернетом, телефонувати по Skype, завантажувати додатки з флешки ​​й користуватися всіма благами офіційного магазину. Окремі моделі підтримують ефект HDR з 4К і пропонують об’ємний звук, завдяки чому вітальня перетворюється на кінотеатр.

Samsung Smart TV – перший крок до облаштування власного розумного будинку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus