USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Оглядом лікаря через п’яного водія закінчився шлюб молодят із Горохівщини

19 Листопада 2008 17:17
У Горохівському районі, що на Волині, у ніч напередодні підвищення штрафів в автівку, в який їхало новостворене подружжя, врізалася друга машина. Про це 19 листопада інформують «Волинські Новини».
 
У Горохівському районі, що на Волині, 16 листопада, відсвяткувавши весілля в «Дубовій корчмі», молодята після 02.00, уже з відчуттям виконаного обов’язку перед гостями, вирішили їхати відпочивати … Та не судилося.
 
За повідомленням УДАІ УМВС України у Волинській області, «Жигулями» викликався підвезти молодих, очевидно, родич зі своєю дружиною та десятирічним сином. Посадивши ззаду молодих та сина, а жінку збоку, тверезий та впевнений у собі водій вирушив у дорогу. Та не спалося в цей час у Горохові не тільки весіллянам.
 
Двадцятитрирічний житель села Пірванче, непрацюючий та, напевно, необізнаний із новими штрафними санкціями, в нетверезому стані з невідомих причин виїхав на смугу зустрічного руху ВАЗом та зіткнувся з автомобілем, у якому їхали молодята. Отож, їхня подорож закінчилося лікарнею.
 
Травми отримали троє людей: дружина, син водія і наречена у весільному вбранні. На щастя, ушкодження не були тяжкими, усіх після надання необхідної медичної допомоги відпустили додому.
 
Весілля молодятам запам’ятається, напевно, надовго. Шкода тільки, що ця подія трохи затьмарила свято. Але, мабуть, і п’яному водію ця ніч стане незабутньою, адже непрацюючій людині буде важко сплатити чималу суму грошей за керування в нетверезому стані (від 2550 до 3400 гривень), створення дорожньо-транспортної пригоди (від 340 до 425 гривень) та ремонт автомобілів на сьогодні влетить у копійку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 19 Листопада 2008 17:30
Що за дурна назва! "Оглядом лікаря через п’яного водія закінчився шлюб молодят із Горохівщини" При чому тут "Оглядом лікаря"? Воно сюди не катить. Бєєє!!! Аж пратівно читати!
Анонім Показати IP 20 Листопада 2008 06:03
І справді. У назві замітки захотілось викласти багато, або все! Але всім зрозуміло - все добре - що добре кінчається! А шлюб для молодят не закінчився - тільки-но почався! І, якщо вони встигли налякатись, то нехай цей пережитий срах та стрес буде єдиним і останнім в усьому їхньому подальшому довгому, щасливому житті! Для винуватця ДТП - проблеми тільки почались! Життя навчить як пити, а потім сідати за кермо!
Nina Показати IP 20 Листопада 2008 11:35
А хто у вас, шановна редакціє, вичитує новини??? Давно не бачила такого сміхотворно написаного тексту... Сумна подія - а викладена майже комедійно! "Травми отримали троє людей: дружина, син водія і наречена у весільному вбранні". Добре, що уточнили хоч, що наречена була у весільному вбранні...
Анонім Показати IP 20 Листопада 2008 11:46
Пацани, це п...ь, ви трохи перечитуйте написане.
читачка Показати IP 20 Листопада 2008 11:51
достойний приклад для написання курсової роботи. Як кажуть росіяни, "нарочно не придумаешь". Сміялися довго і щиро. Дякуємо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus