USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Оголосили кандидатів у заступники Луцького міського голови

1 Грудня 2015 10:32
Претендентів на посади першого заступника та заступників міського голови представили під час засідання комісії Луцької міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва 1 грудня.

Як повідомив міський голова Микола Романюк, на розгляд депутатів пропонують кандидатури на посади заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради.

Так, на посаду першого заступника претендує Тарас Яковлев, заступників – Богдан Гончарук, Сергій Григоренко, Юрій Моклиця та Юрій Вербич (на посаду заступника міського голови – керуючого справами міської ради).

До слова, на підставі заяви колишнього секретаря Луцької міської ради до мера міста, Сергій Григоренко отримав нову штатну посаду.

Щодо сфер відповідальності заступників, міський голова зазначив, що Тарас Яковлев куруватиме напрямок ЖКГ, муніципальної поліції, економічної політики, міжнародного співробітництва, капітального будівництва, підприємств «Луцькводоканал», «Луцьктепло», «Луцькспецкомунтранс», ЖКП, «Луцьксвітло».

Богдан Гончарук відповідатиме за напрямок культури, освіти, охорони здоров’я та зв’язків з громадськістю. У його віданні перебуватимуть всі медичні заклади, заклади культури, комунальна газета «Луцький замок».

Сергій Григоренко відповідатиме за роботу департаменту соціальної політики, управління майном міської комунальної власності, напрямки туризму та промоції міста, розвитку підприємництва, реклами, транспорту та зв’язку. Серед підприємств у його сфері відповідальності – ЛПЕ, «Автопарксервіс» та «Луцькреклама».

Юрій Моклиця відповідатиме за напрямок фізичної культури та спорту, охорони праці, екологію. Серед підприємств, що будуть у його віданні – КП «Парки і сквери міста Луцька» та КП «Ласка».

Юрій Вербич куруватиме роботу загального відділу міськради, юридичного відділу, ЦНАПу тощо.

Члени комісії підтримали вказані кандидатури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
громадянин Показати IP 1 Грудня 2015 11:00
Знову мер пхає Яковлева, ото перший хапуга, при ньому місто впаде на ж.пу. Він же просто НУЛЬ!!!!!!!
Лучанин Показати IP 1 Грудня 2015 11:21
А здатних щось зробити для мешканців міста, для людей, вже намає? Скоріш за все знак запитання в кінці неумісний, треба знак оклику ставити.
Соня Показати IP 1 Грудня 2015 11:48
Не хотіли змін,а тепер прекрасні призначення "достойних людей",вони точно будуть робити все для громади,раніше робили і далі продовжать,скільки можна наступати на одні граблі..
Лучанин Показати IP 1 Грудня 2015 11:57
За скаргу в міліцію про підкуп Укропом виборців, Романюк не може надякувутися Григоренку - засипає посадами...
До Гончарука Показати IP 1 Грудня 2015 12:09
Бодя, з тебе куратор медицини, як з мене балерина. Не позорся.Культура і освіта в шоці, ти коли останній раз книжку прочитав. Дякуй лучанам, що переміг Микола Ярославович, бо твій вплив (організаторський) на процес, як керівника штабу був просто нульовий, як і ти сам. І ти це знаєш Будь мужиком....
San до До Гончарука Показати IP 1 Грудня 2015 16:05
Щоб це усвідомити, треба якраз БУТИ мужиком, а не здаватися...
Світязь Показати IP 1 Грудня 2015 12:12
що ви?нашому МЕРУ видніше.в нього вся команда "спеціалісти" :)
Яків Показати IP 1 Грудня 2015 12:38
Ото які заступники, така й робота буде, а чому з укропу нікого не пропонують, у них більшість, а то повисували чорт зна кого, особливо широкопрофільного шустряка Яковлева, погана людина і як спеціаліст повний ноль, зате язиком молотити добре вміє.
Денис Показати IP 1 Грудня 2015 12:48
Ото скоротили штат, було 4 заступники, а буде 5, сила, безпрєдєл, і всім немалу зарплату треба дати, а пару дурнів будуть пахати на ту зграю блатників.
Волинянин Показати IP 1 Грудня 2015 13:38
Відбулися вибори і лучани сказали своє слово. Скажіть тоді чому ми, щирі українці, не давши людям і кроку ступити вже поливаємо їх брудом. Станьте Ви на їх місце і працюйте. Цьогорічні вибори показали, що кожен може спробувати. Шановні критикани - вперед!
В"язень замку Показати IP 1 Грудня 2015 16:08
Григоренко за манерою пустозвонства нагадує мені віце-прем"єра всіх часів і народів Кириленка. Одного поля ягоди.
до Волинянина Показати IP 1 Грудня 2015 16:14
Не треба знущатись, хто голосував і як ми добре знаєм, все зарання куплено і все продумано, а ви думайте, що проголосували, ха-ха.
СБУ Показати IP 1 Грудня 2015 20:01
А хто з заступників горе-мера відповідатиме за роботу барабасів в тарабасів під вікнами та балконами мешканців по вул. Вінниченка.
СБУ Показати IP 1 Грудня 2015 20:25
Який із Тараса Яковлєва заступник, тим більше перший, не в обіду сказано Тарасу, Юра Моклиця, це взагалі ржач і це з такою командою .......... мер буде наводити "порядок" в Луцьку, а взагалі то, яке дибало таке й здибало, який мер такі і його заступники.
ПАВЛО Показати IP 1 Грудня 2015 21:02
РОМАНЮК-одумайся. ЯК ПРАЦЮВАТИ ТОБІ БУДЕ з таким дитячим садиком....ЯКОВЛЕВА треба гнати в шию. Ні інтелекту-ні сили для таких навантажень.ХАЙ гарту набереться в бліндажах на СХОДІ в АТО а тоді десь приточи бідненького......
ТРОША Показати IP 2 Грудня 2015 12:41
Де швидко прочитати про базову освіту цих діячів -заступників мера І голів комісій 7 БЛІН-АЖ 5 замів ..Е РОМАНЮЧЕ----навіщо ми тебе єнову обрали.ОДУМАЙСЯ ПОКИ НЕ ПІЗНО .ЕКОНОМ наші грошенята.
АРСЕН Показати IP 2 Грудня 2015 12:50
До --ВЯЗНЯ ЗАМКУ... Дуже влучна характеристика ГРИГОРЕНКА із пустозвоном КИРИЛЕНКОМ. МОЛОДЕЦЬ.ПІДТРИМУЮ .Хай посидить на третіх ролях а не знову преться в обойму замів-ближче до ПИРОГА.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus