USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Оголосили конкурс на оригінальні туристичні маршрути Волинською областю

13 Травня 2020 21:18
У рамках реалізації проєкту «4 пори року – транскордонні туристичні маршрути» в межах Програми транскордонного співробітництва Польща–Білорусь–Україна 2014–2020 оголосили конкурс на найоригінальніші туристичні маршрути природної спадщини Волинської області.

Конкурс оголосив Волинський обласний фонд підтримки підприємництва для популяризації туристичного потенціалу та поширення інформації про Волинську область через створення нових туристичних маршрутів.

Конкурс триватиме з 11 травня до 12 червня 2020 року. Він сприятиме виявленню найбільш привабливих куточків та об'єктів природної спадщини, туристичної інфраструктури, пропагуватиме природні, історичні та культурні цінності, дозволить створити чотири туристичні маршрути природної спадщини (зима, весна, літо, осінь).

20 переможців конкурсу разом із учасниками з Республіки Польща безкоштовно візьмуть участь у триденному «Туристичному міксері» на території озера Світязь. Основна мета заходу – участь у тренінгах і туристичному нетворкінгу, міжкультурний обмін.

Також на конкурсній основі буде відібрано чотирьох призерів, які за підтримки експертів зможуть удосконалити свої туристичні маршрути, розробити розмітку, QR-коди та здійснити промоцію своєї території. Призери будуть запрошені на завершальну конференцію в місті Цешанів (Республіка Польща, Підкарпатське воєводство) і нагороджені цінними подарунками.

Інформація про проведення конкурсу розміщена на інтернет-сторінці проєкту, а також сайті Волинського обласного фонду підтримки підприємництва.

Аби взяти участь, необхідно заповнити анкету учасника проєкту «4 пори року – транскордонні туристичні маршрути».

З детальною інформацією можна ознайомитися в положенні конкурсу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus