USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

На нові маршрути №33 та №34 в Луцьку немає охочих

11 Грудня 2015 13:45
Конкурси на здійснення перевезень на нових маршрутах №№ 33 та 34, оголошених міською радою, провалилися. Так, досі автобуси не почали ними курсувати, оскільки жоден з перевізників не виявив бажання взяти участь в конкурсі.

Про це в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили в управлінні транспорту та зв’язку Луцької міської ради.

Нагадаємо, у липні стало відомо про введення нового маршруту № 33 «Центральний ринок - вулиця Єршова» на прохання мешканців вулиць Огієнка та Клима Савура.

Маршрут № 33 має проходити в напрямку від Центрального ринку вулицями та проспектами: Глушець, Паркова, Винниченка, Перемоги, Івана Огієнка, Клима Савура, Задворецька, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Єршова; в зворотному напрямку вулицями та проспектами: Єршова, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська, Задворецька, Клима Савура, Івана Огієнка, Перемоги, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Глушець.

На маршрут планували залучити 4 автобуси пасажиромісткістю не менше 32, встановити звичайний режим руху з інтервалом в години «пік» 16 хвилин.

Конкурс мав бути оголошений 31 серпня цього року. Однак маршрутка не почала курсувати, оскільки на конкурс не було надано пропозицій. У міській раді пояснюють: ймовірно, перевізники не захотіли у ньому взяти участь через низьку інвестиційну спроможність, адже щоб придбати нові автобуси потрібні чималі суми.

Також через відсутність пропозицій, не відбувся конкурс на визначення перевізника на новому маршруті № 34, який має з’єднувати вулиці Карбишева і бульвар Дружби Народів.

Автобус мав курсувати вулицями та проспектами міста у прямому та зворотному напрямках: Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Ківерцівська, Стрілецька, Василя Мойсея, Шопена, Волі, Словацького, Богдана Хмельницького (Глушець, Паркова), Ковельська, Львівська, Дружби Народів (місця міжзмінного відстою на вулиці Карбишева та Дружби Народів).

Конкурс мав бути проведений 17 листопада, але не відбувся також через відсутність охочих.

Як інформують в управлінні транспорту міськради, нині проходять регуляторну процедуру нові умови для перевізників, згідно з якими буде оголошуватися конкурс на перевезення у 2016 році. А маршрути №№ 34 та 33 або знову запропонують на конкурс, або розглянуть альтернативне рішення, приєднавши до вже діючих маршрутів.

До слова, на сайті Єдиної системи місцевих петицій збиралися підписи за продовження маршруту № 18 до дачного масиву «Маяк», куди вона їздила до грудня 2013 року. Так, петиція уже набрала необхідних 300 голосів, відтак вона буде розглянута міською радою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанин Показати IP 11 Грудня 2015 14:22
Все зрозуміло, будемо і далі цими вулицями ходити пішки.
Кент до Лучанин Показати IP 11 Грудня 2015 20:22
"Все зрозуміло, будемо і далі цими вулицями ходити пішки." А треба щоб маршрутки може під самі під*їзди підїзджали? Що за деградація? Пройтись пару метрів від зупинок вже так важко...Давайте наприклад щоб через вулицю Коновальця чи Гулака - Артемовського чи наприклад через дворики по Володимирській маршрутки пустимо?
Лучанин Показати IP 11 Грудня 2015 14:48
Пустіть щось з Чернишевського на Рівненську! Бо без пересадок туди добратись неможливо!
Лучанин Показати IP 11 Грудня 2015 16:14
Не буде порядку в перевезеннях до того часу, поки на маршрутах будуть працювати різні перевізники і кожен буде обирати привабливий маршрут. Є привабливі, а є збиткові - збільшена виручка на одному повинна компенсувати збитковість іншого! Це норма в усіх країнах.
Лучанка Показати IP 11 Грудня 2015 19:04
Відновлення маршруту 15 було б досить зручним для багатьох лучан. Дочекатися тролейбусів дуже тяжко і людей там завжди повно особливо зранку і в вечері
водій. Показати IP 11 Грудня 2015 19:11
З вулиці Клима Савура "маршрутці" повернути на вулицю Задворецької в час "пік" буде дуже проблематично,
San Показати IP 11 Грудня 2015 22:03
Живу в районі Огієнка. Не бачу ніякої потреби в маршрутці до під"їзду. Повітря чистіше, в квартирі тихіше, пилюки менше.
34 Показати IP 11 Грудня 2015 22:33
Шо за нах? Трублять і трубили про розвантаження трафіку по соборності. 34 маршрут ідеальний варіант найшвидше дістатися з 40-го до центру і назад. Рух Ківерцівською розвантажив би трохи постійні пробки по соборності.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus