USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Охоронці президента напали на активіста ініціативи «Хто замовив Катю Гандзюк?»

9 Лютого 2019 15:38
Активісту Миколі Виговському, який прийшов на зустріч із Петром Порошенком, не дали задати президенту запитання: коли двоє замовників вбивства Катерини Гандзюк – Андрій Гордєєв та Євген Рищук – будуть зняті з їх посад?

Про це йдеться на сторінці ініціативи «Хто замовив Катю Гандзюк?» у Фейсбуці.

Двоє охоронців Порошенка тримали активіста за плечі та не давали встати з місця і підняти плакат. Вимогу показати свої документи проігнорували, а коли активіст спробував сфотографувати провокаторів, забрали телефон. Плакат, який тримав Микола, порвали.

«Такою є свобода слова в Україні. Перед виборами, коли кандидати найбільше хвилюються за свої рейтинги та репутацію.

Хочете ще поговорити про те, що ініціатива Хто замовив Катю Гандзюк? спрямована на те, щоб знищити репутацію Порошенка? Чому б гаранту просто не відповісти на запитання, коли двоє його однопартійців будуть відправлені на політичний смітник? Чому б просто не позбавитись людей, які, власне і псують його репутацію?

Все просто – звинувачувати активістів у провокаціях, перекладати відповідальність на політичних опонентів, розповідати, чому справу важко зрушити з місця легше, ніж нарешті почати щось робити», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus