USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Охоронці праці» перевірили газові господарства Волині

14 Жовтня 2009 14:14
Промислову безпеку та охорону праці у газових господарствах Волині перевірило територіальне укравління Держгірпромнагляду. У результаті під заборону потрапили 56 видів робіт та одиниць обладнання, – інформують «Волинські новини».
Так у Камінь-Каширському управлінні газового господарства ВАТ «Волиньгаз» кваліфікація слюсарів не відповідає вимогам нормативно-правових актів, повідомили у прес-службі Держгірпромнагляду по Волинській області. Водії Ковельського управління, які працюють на автомобілях з газобалонним обладнанням, не мають талонів на паспорти балонів. У Ківерцівському УГГ не укомплектовано автомобільні аптечки, а працівники не в повному обсязі забезпечені спецодягом.
У переважній більшості перевірених управлінь газового господарства не розроблені інструкції з безпечної роботи з газом, відсутні або не перевірені газосигналізатори. Відсутні акти про технічний стан димовентиляційних каналів. Оператори та особи, відповідальні за технічно-справний стан і безпечну експлуатацію газового госодарства, не пройшли навчання та перевірку знань.
За виявлені порушення до адміністративної відповідальності притягнуто 58 осіб.
На даний момент перевірки тривають.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus