USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Окраєць зими в Луцьку: казкові пейзажі, павутинка паморозі та… лебедина романтика

2 Лютого 2021 21:07
Цьогорічна зима, на відміну від торішньої, встигла потішити нас і тріскучим морозцем на Водохреща, і снігопадами. Тож і дорослі, й малі досхочу і в сніжки награлися, і сніговиків наліпили, і з гірок накаталися.

Ці неповторні миті Інформаційне агентство Волинські Новини зафіксувало у своєму фоторепортажі.
Утім за морозними днями, як і годиться, до нас завітала відлига з кашею під ногами, кепським настроєм та сірим непривітним небом. Коли чесно, то ніхто вже й не сподівався на те, що небесна канцелярія вділить нам ще бодай жменьку снігу.

Однак ранок 1 лютого зустрів нас дивовижною красою. Ще звечора 31 січня, коли місто, немов у бабусину хустку-павутинку, вгорнулося в густий туман, стало ясно: ранок обіцяє бути неповторним. І коли перші промені сонця торкнулися верхівок дерев, любителі рано вставати просто завмерли на своїх балконах та підвіконнях з горнятами кави-чаю в руках, заворожені нерукотворною красою: усе довкола було помережане павутинкою паморозі, ще й з такими візерунками, які не до снаги передати й найталановитішому художнику.
Щоправда, у тій-таки небесній канцелярії, певно, вирішили, що досить з нас і одного дня в казці, тож 2 лютого знов зустріло сірим небом. Хоча синоптики запевняють: цьогорічний окраєць зими ще потішить нас і сніжком, і морозом.
А сьогодні у наш об’єктив потрапила ще й пара лебедів на Стиру. Ці красиві птахи вочевидь хотіли нагадати всім закоханим, що зовсім близько – День святого Валентина. А ще – про те, що той, у кого в серці жевріє іскра любові, знайде красу не тільки в очевидному. Бо ж навіть у брудній калюжі можна побачити відбиток чистого неба…
Текст: Оксана Головій. Фото: Олександр Дурманенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 4 Лютого 2021 19:06
Фото неймовірно гарні! Браво фотографу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus