USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Визначили межі парку імені 900-річчя міста Луцька

15 Липня 2014 17:12
Загальна територія парку імені 900-річчя міста Луцька - 18,6 гектара. Межі рекреаційної зони не включають землі, раніше віддані приватникам. Однак за них хочуть далі судитися.

Про це йшлося під час постійної комісії Луцької міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва сьогодні, 15-го липня.

«Ми визначили межі парку, дійсно, земельні ділянки, які дали під будівництво в 2001-му році, в цю територію не включені. Нам треба затвердити цей проект, а далі в судовому порядку можна вже вивчати, чи законно були надані земельні частки у користування. Звісно, як виявимо порушення, то не складно внести зміни, аби розширити територію парку», - доповів директор КП «Парки та сквери міста Луцька» Анатолій Трикуш.

Проект рішення про межі парку підтримали.

Нагадаємо, на сьогодні вже визначені межі Центрального парк культури і відпочинку імені Лесі Українки – трохи більше як 77,5 гектара, а також мають свої межі 7 скверів та один лугопарк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Боголюбы Показати IP 15 Липня 2014 19:06
Мы за территориальную целостность наших парков.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus