USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Окупант-«актор» вдавав мерця після атаки ЗСУ. Курйозне відео

3 Червня 2022 00:46
Російський окупант вдавав із себе мерця після того, як потрапив під удар українських захисників. Цей момент зняв дрона.

Відео опублікували в Tелеграм-каналі «Брати по зброї» 1 червня.

На кадрах видно, як загарбник впав на землю, ніби його вбили. Сталося це після ураження позиції окупантів. Довго вдавати із себе мертвого не зміг. Через деякий час після «вистави» він піднявся з землі та подався навтьоки у ліс.

Читати ще: СБУ показала, як кадирівці воюють із соснами у лісах Луганщини. Відео

«Дивитися до кінця. Цікавило, чим ми займаємося у вільний від публікацій час? Знищуємо окупантів. Ефективно, а іноді й з гумором. Далі буде... Смерть ворогам», – ідеться в описі відео.

Нагадаємо, втрати російських окупантів в Україні на 2 червня становлять приблизно 30 тис. 850 осіб. Найбільших втрат противник зазнав на Бахмутському напрямку. Ворог з початку активної фази війни втратив також багато техніки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus