USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Окупанти відправляють на війну випускників училищ та починають боротьбу за переділ влади

11 Травня 2022 16:35
Найближчим часом Кремль не збирається завершувати війну в Україні. Натомість у РФ не припиняють спроб проводити так звану приховану мобілізацію.

Відбувається активна агітаційна кампанія, а також у зону бойових дій відправляють випускників та курсантів військових училищ, повідомляє Головне управління розвідки.

У такий спосіб окупанти поповнюють склад десантних підрозділів, що зазнали значних втрат на фронті. Зокрема із запланованого на 25 червня випуску Рязанського вищого повітрянодесантного командного училища ім. Маргелова більшість випускників заплановано одразу відправити до районів оперативного призначення на території України.

Також відомо, що у війні проти України ЗС РФ вже залучили майже 45% кількості автомобілів бригад матеріально-технічного забезпечення (2600 із 6000). Частину, що залишилась, прагнуть зберегти для логістичного забезпечення у випадку виникнення інших надзвичайних ситуацій. Наразі парк автомобільної техніки окупанти намагаються поповнити за рахунок викрадених в Україні машин.

Пробуксовування «спеціальної військової операції» стало каталізатором посилення прихованого протистояння всередині російського генералітету. Зокрема у генеральному штабі.

Розбіжність та прихована конкурентна боротьба між групами у генштабі існували ще задовго до початку війни. Але останні провали та спроби інших центрів сили у російському істеблішменті покласти на військових всю повноту відповідальності за невдачі призвели до різкого загострення протистояння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus