USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Путін планує провести примусову мобілізацію на окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей

20 Квітня 2022 15:13
Псевдореферендуми на окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей мають на меті оголошення примусової «мобілізації».

Після її проведення ФСБ РФ планує кинути «мобілізованих» українців на найгарячіші ділянки фронту на штурм позицій ЗСУ під контролем загороджувальних загонів.

Фактично, це спроба знищити Україну руками самих українців, повідомляє Головне управління розвідки.

Для проведення «референдумів» завчасно збирають особисті дані жителів тимчасово окупованих територій начебто для отримання «гуманітарної допомоги» або соціальних виплат. У дні «голосування» співробітники ФСБ заповнюватимуть бюлетені, користуючись отриманою інформацією, без згоди та фізичної присутності самих українців.

«Вказана спецоперація переслідує наступні цілі: знищення представників українського етносу; проведення пропагандистських заходів з нав'язуванням населенню Росії та світу міфу про те, що «звільнене від нацистів населення областей почало боротися з націоналістичними батальйонами». Це ще один злочин путінського режиму проти України та доказ геноциду проти української нації», – наголошують у ГУР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 20 Квітня 2022 15:51
а ті заградотряди безсмертні, чи що ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus