USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Олександр Гвоздик захистив титул WBC

31 Березня 2019 07:00
Олександр Гвоздик захистив титул чемпіона світу WBC у напівважкій вазі. У п’ятому раунді француз Дуду Нгумбу не зміг продовжити бій проти українця, травмувавши ногу.

Поєдинок відбувся 31 березня в Філадельфії.

Для Олександра Гвоздика поєдинок проти Дуду Нгумбу став першим захистом пояса чемпіона світу в напівважкій вазі за версією WBC. До цього бою француз виходив у ринг 46 разів, в яких програв вісім разів, 14 разів перемагав нокаутом, натомість в Олександр Гвоздик провів шістнадцять поєдинків, в яких здобув 13 перемог нокаутом без жодної поразки.

Перший раунд розпочався з розвідки, однак Олександр Гвоздик встиг поцілити у голову француза. В наступному раунді центр рингу зайняв українець, демонструючи свою перевагу, а в раунді третьому Нгумбу продемонстрував швидкість, кілька разів поціливши в корпус українського боксера.

У четвертому раунді 37-річний француз почав уникати поєдинку, в’яжучи Олександра клінчом. В наступній трихвилинці для француза стала неприємність – він травмував ногу та не зумів продовжити поєдинок проти Олексанлра Гвоздика.

Таким чином, Олександр Гвоздик захистив титул чемпіона світу WBCу напівважкій вазі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus