USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Олеська школа отримала автобус для учнів

23 Листопада 2016 22:02
Олеська загальноосвітня школа отримала новий автобус для учнів із сусідніх сіл.

Про це повідомляє ВРД НТУ.

У Любомльському районі цього року призупинили діяльність дві малокомплектні сільські школи.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало про те, що у селі Ладинь Любомльського району із-за малої кількості учнів нещодавно ліквідували школу, проте, що робити зі старим приміщенням місцеві мешканці до цих пір не можуть вирішити.

Аби підвозити учнів до інших навчальних закладів, згідно з програмою «Шкільний автобус», закупили нові машини. Транспортний засіб отримала, зокрема, Олеська загальноосвітня школа. Тепер у теплі й комфорті добиратимуться до школи діти з трьох сусідніх сіл.

Батьки та представники місцевої влади просять відремонтувати дорогу, якою їздитимуть школярі, адже вона знаходиться в незадовільному стані.

Загалом, на закупівлю шкільних автобусів Волинській області передбачили 27 мільйонів гривень цільової субвенції на придбання шкільних автобусів на умовах співфінансування з районами.

До слова, Волинська облдержадміністрація закупила шкільні автобуси в автоскладального заводу «Богдан Моторз» за ціною, яка є найвищою в Україні. В інших областях ці транспортні засоби закупили за 1,31-1,5 мільйона гривень за одиницю, в той час як для Волині їх купували по 1,58 мільйона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus