USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Олімпіада в Пекіні: двоє українських саночників оновили персональні рекорди

7 Лютого 2022 09:00
Українці Антон Дукач та Андрій Мандзій завершили свої виступи в одиночних змаганнях з санного спорту на XXIV зимових Олімпійських іграх. Нашим співвітчизникам вдалося покращити особисті рекорди виступів на головному спортивному форумі чотириріччя, повідомляє УНН з посиланням на НОК України.

За підсумками трьох заїздів найвищий результат серед українських саночників продемонстрував Антон Дукач, який посів 22 сходинку турнірної таблиці. Андрій Мандзій фінішував 27-м.

Дукач, у третьому заїзді було враховано досвід попереднього дня, тож вдалося проїхати майже без помилок.

«Набагато краще ніж вчора. Сьогодні ж на кілька десятих оновив персональний рекорд, та на жаль цього не вистачило аби потрапити до фінального заїзду. Будемо робити висновки та налаштовуватись на естафету. Дуже дякую всім українцям за теплі слова та підтримку», – підкреслив Дукач.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Затопісні гарніунас Показати IP 7 Лютого 2022 10:02
І по мініфутболу забили 2 голи агресорам!
Всезнайко Показати IP 7 Лютого 2022 11:56
А медалі де?
Качка по-пекінськи Показати IP 7 Лютого 2022 11:59
У Ковбасюка новий рекорд. За який можна нагородити 3-ма метрами ковбаси.
Финский инвалид Показати IP 7 Лютого 2022 16:35
Валентина Семеренко не смогла закончить индивидуальную гонку на Олимпиаде из-за мороза. Как сообщил в эфире UA:Перший главный тренер женской сборной Украины по биатлону Урош Велепец, никакого падения или травмы у спортсменки нет - Семеренко пострадала из-за аллергии. "Сейчас с ней уже занимаются доктора. Валентина хорошо пробежала первый круг, но холодный воздух повлиял, ведь у нее на него аллергия. Она хотела продолжать бежать, но уже не было смысла. Она боролась до конца и просто потеряла в скорости. Сейчас ей уже лучше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus