USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Оновлення та вдосконалення iPhone 14*

3 Жовтня 2022 16:10
iPhone 14 – це стильна техніка, яку презентували на початку вересня. Багатьох прихильників техніки Аpple здивував зовнішній вигляд флагманський пристроїв, а також наявність нового кольорового рішення.

Для кого створені нові iPhone 14?

Це техніка для прогресивної молоді, а також людей, що мають гроші та бажають справити хороше враження на бізнес-партнерів та оточуючих. Це техніка, яка підкреслює стиль та високий статус користувача. Що стосується технічних характеристик, то наразі у продажу можна знайти більш дешевші моделі інших виробників, зі схожими характеристиками та функціями.

Через досить високу вартість iPhone 14 в Україні, його можуть дозволити собі далеко не всі користувачі. Зазвичай це постійні прихильники купертинівської техніки, які кожного року очікують на новинки. Значна кількість постійних користувачів та прихильників техніки Аpple відзначили збільшення екрану та зменшення рамок. Повністю прибрали чубчик, який збиралися ліквідувати що декілька років тому.
Чим iPhone 14 відрізняється від попередньої моделі?

Багато людей, які були присутні на презентації або слідкували за нею онлайн, наполягають на тому, що суттєвих відмінностей між 14 та 13 моделями майже немає. Проте це зовсім не так, особливо якщо мова йде про флагманські моделі iPhone 14 pro та iPhone 14 pro max. Саме їх стосуються найбільші зміни у технічному складі та характеристиках. Такі моделі доповнено новими процесорами bionic А16. Вони гарантують можливість виконання величезної кількості завдань, а також не зависають, навіть під час гри на високих налаштуваннях сучасних комп’ютерних ігор. Це чудова техніка не лише для геймерів, а також для дизайнерів, фотографів та блогерів.

Переваги нового iPhone 14:

– У цьому році суттєво вдосконалили блок камер, додавши лінзи, які покращили зображення та збільшили його. Вони дозволяють деталізувати зображення і зробити його більш чітким.

– Варто відзначити дуже яскраву та чудову презентацію, якою цього року здивували купертинівці.

– Презентували новий чипсет bionic А16. Збільшили ємність акумуляторів, що дозволяють довше працювати техніці без зарядження.

Була проведена робота по вдосконаленню програмного забезпечення та блоку камер. Тепер тут присутні додаткові функції, які вдосконалили портретне знімання. Нове програмне забезпечення дозволить знімати відео у чудовій якості, навіть у темний час доби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus