USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Онищенко з «Волі Народу», якого звинувачують у корупції, – за кордоном

17 Червня 2016 17:47
Депутат від "Волі народу" Олександр Онищенко, який перебуває під слідством за підозрою в корупції, ще з 14 червня знаходиться у французькій Ніцці.

Про це заявив Генпрокурор Юрій Луценко, - інформує УП.

"Він 14 числа відлетів в Ніццу і це знала Спецпрокуратура, коли проводила обшуки", – заявив він.

З його слів, Онищенко святкував день народження екс-міністра екології та природних ресурсів Миколи Злочевського.

Як відомо, раніше про відліт Онищенка у Ніццу повідомило також і Антикорупційне бюро. Однак ще в середу, 15 червня, голова відомства Артем Ситник стверджував, що Онищенко перебуває в Києві.

У четвер депутат від БПП Сергій Лещенко з посиланням на свої джерела заявив, що фігурант знаходиться у Монако.

Сам Онищенко у коментарі УП та іншим ЗМІ запевнив, що перебуває в Києві.

Як відомо, у середу до Верховної Ради направили подання про позбавлення недоторканності народного депутата Олександра Онищенка, якого звинувачують у організації корупційної схеми, розкраданні коштів в особливо великих розмірах та створенні злочинної організації.

Онищенко підозрюється у причетності до реалізації природного газу за заниженою ціною за договорами спільної діяльності з ПАТ "Украгазвидобування".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сераховичі Показати IP 17 Червня 2016 18:07
Ну ніхто з посадовців ні зі старих ні з нових не відповів за розкрадання держави! Понавідкривали різних бюро,прокуратур ,судів - кого хочеш!,...отримують достойну зарплату і роблять вигляд ,що" борються".... самі з собою!? скільки можна?
Ющик В.М Показати IP 17 Червня 2016 18:39
Все як в було так і є. Щоб показати " бурну " діяльність , дали змогу / посприяли / щоб втік , а потім оголосили підозру . А чому не навпаки , затримали і оголосили підозру ...???
Ющик С.М. до Ющик В.М Показати IP 17 Червня 2016 21:43
ну що ви таке пишете "бурна" діяльність... все ж повинно бути згідно вимог чинного законодавства, без будь-яких порушень, шоб комар носа не підточив...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus