USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

ООН і ЄС профінансують 8 волинських районів

14 Серпня 2008 12:06
Уже затверджено список районів Волинської області, які отримали право брати участь у Проекті «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», що фінансується Європейською Комісією та Програмою розвитку ООН в Україні. Інформацію про це оприлюднили під час відповідної наради 13 серпня, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Під час наради представниця Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» Оксана Гузь презентувала хід його виконання у Волинській області. Після обговорення визначили «фіналістів» конкурсу серед районів Волині на право на участі у Проекті.
 
Переможцями стали 8 районів: Ратнівський, Володимир-Волинський, Шацький, Любешівський, Турійський, Ковельський, Локачинський та Іваничівський. Також визначено 4 резервних райони: Любомльський, Горохівський, Старовижівський та Рожищенський. Це зроблено на випадок затягування фінансування з їх боку, порушення або непідписання угоди про партнерство. «В прольоті» опинилися Камінь-Каширщина та Маневиччина.
 
У кожному з районів-фіналістів на конкурсній основі буде відібрано 5 мікропроектів громад, що фінансуватимуься наполовину Проектом. Решту коштів повинні дати місцеві бюджети (45 відсотків) і громада (5 відсотків). Гроші спрямовуватимуться насамперед на вирішення проблем, пов’язаних з охороною здоров’я та навколишнього середовища, енергетикою та енергозберігаючими заходами,  а також проблем у галузі транспорту і водопостачання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus