USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Опалювальний сезон завершується: коли і як лучани платитимуть за тепло

8 Квітня 2021 08:14
З понеділка в Луцьку зупинять опалювальний сезон. 55 тисячам споживачів відключать опалення.

Про це розповів керівник підприємства «Луцьктепло» Іван Скорупський, передає Суспільне.

12 квітня у ДКП «Луцьктепло» планують відключити централізоване опалення у багатоквартирних будинках.

«Якщо буде потреба надавати послуги з постачання теплової енергії для соціальних закладів, для медичних закладів – ми будемо це робити. Де є в нас технологічна можливість», – каже директор підприємства Іван Скорупський.

Також з понеділка в банках будуть доступні платіжки за опалення за березень. У травні люди отримають рахунки за 11 днів квітня. Зі слів Івана Скорупського, в міжопалювальний період споживачам будуть нарахування згідно з двоставковим тарифом – це близько 350 гривень для квартири.

Як розповіла завідувачка сектору метеопрогнозів обласного гідрометеоцентру Надія Голя, від 10 квітня прогнозують переміщення теплого повітря на Волинь. Середньодобова температура буде 8 градусів і більше. Саме тому в Луцьку вимкнуть централізоване опалення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Лучанин Показати IP 8 Квітня 2021 08:48
Пан Скорупський мав би бути трохи скромнішим у своїх фінансових забаганках. Мається на увазі заробітної плати. Вона у нього вища як у Голови Верховної Ради. І що це за 350 гривень доставкрвих? Що він влітку буде доставляти в квартири лучан? Хай пояснить популярно!
АННА Показати IP 8 Квітня 2021 09:45
Є різні життєві обставини, а якщо складеться так що прийдеться переїхати або продати (обміняти) квартиру, планово чи ні, тоді за кого платити в міжопалювальний період???
Лучанин Показати IP 8 Квітня 2021 10:06
Гарні новини... Тепер ще 350 грн. щомісяця за холодні батареї. Супер країна! Йдемо далі у Європу
Василь Показати IP 8 Квітня 2021 11:28
На жаль,Луцьктепло знаходиться в досить скрутному становищі.Це зношені котли і теплові траси,які весь час прориває.Відсутність молодого лінійного персоналу.А для ремонту в літній час потрібні кошти,які в зимовий час забирає з рахунку Волиньгаз.Тому розділ оплати на постійну і змінну має логіку.На жаль,мешканці розуміють тільки або холодно,або тепло.При теплі вони відкривають вікна,а при холоді кричать про Луцьктепло,яке абсолютно не має ніякого відношення до жари або холоду в квартирах,якщо подає на вхід будинку 75-80град при 1атм.(при -20град. назовні).Далі розподілом займається ОСББ або управ. компанія.Але так як ні ОСББ,ні управ. компанія не розуміється в цьому-то і виникають досить багато проблем,які озвучені на зборах голів ОСББ при пану Поліщуку.І які не вирішуються!!!!!!
ноунейм до Василь Показати IP 8 Квітня 2021 12:02
працівник Луцьктепла залогінься. Чесно кажучи мені з вискої колокольні на скрутне становище цеї шараги. Давно б поставив автономне, але ж вам то не вигідно. Ви будете далі нити і жалітись на збитковість. Збанкротували б вже пошвидше....
ABC до Василь Показати IP 8 Квітня 2021 12:10
Що заважає Луцьктеплу акумулювати кошти, які сплачуються споживачами взимку і витрачати їх протягом неопалювального сезону? І що значить "забирає Волиньгаз з рахунку"? Волиньгаз - не грабіжник із великої дороги, він забирає тільки оплату за газ, і не більше. Тепер же буде широке поле для махінацій із виставлення рахунків споживачам Луцьктепла. Бо важко буде прослідкувати точно чи не накрутило Луцьктепло зверху по рахунку плюс до того що було вже сплачено влітку.
Споживач до Василь Показати IP 8 Квітня 2021 12:24
Як ви ремонтуєте так вам і платять. По відродження і січовій кожен рік розкопують в одних і тих же місцях. Кидають не ізольовані труби в грязь і назад закопують. це не ремонт а відмивання грошей.
Луцьк Показати IP 8 Квітня 2021 16:53
Люди, навіщо грязь цю литиЮ якщо ні бум-бум не розуміти. Читайте краще Закони. А особливо заходьте на сайт Луцьктепло і там все давним давно розписано по двоставковим тарифам. Бо в інтернеті є розум новини подивитисьі наклепи робити, а прочитати роз'яснення, то й десь розум дівається.
Василь Показати IP 9 Квітня 2021 10:13
Люди будуть лити грязь,тому -що мають рівень "кухонних інженерів".І крім холодно і тепло -вони більше нічого не знають.Навіть голови ОСББ в більшості мають рівень нянь,бухгалтерів,вчительки початкових класів.Помилки централізованої системи мають декілька рівнів.Перший рівень-це помилки проектантів,які заклали по рішенню партії і уряду температуру теплоносія у 150град!!!І встановили бляшані радіатори та конвектори,які мешканці майже всі повикидали.Другий рівень-це неузгоджений перехід Луцьктепла на тем. графік 80 і незрозуміле встановлення залежних ІТП в Завокзальному районі.І в третє-мешканці ставили ,хто що хотів!!!! І в результаті безлад!!!
скептик Показати IP 9 Квітня 2021 13:55
"КОЛИ І ЯК ЛУЧАНИ ПЛАТИТИМУТЬ ЗА ТЕПЛО", - МИ ВАС ПОЦЕЛУЕМ. ПОТОМ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus