USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Opel показав найагресивнішу версію Corsa. ФОТО

23 Квітня 2011 17:31
Opel представив в Нью-Йорку Corsa - найкомпактнішу модель з лінійки Opel Performance Center.

Про це пише газета ГПУ.

У стандарті Corsa OPC оснащується 192-сильним двигуном і може прискоритися до 100 км / год за 7,2 секунди. Керівництво фірми вирішило, що якщо окремим поціновувачам концентрованої динаміки таких показників мало, треба дати більше. У результаті на світ з'явилася Corsa OPC Nurburgring Edition, яка отримала той же двигун, але форсований до 210 кінських сил.

Мотор оснастили функцією overboost, що дозволяє на короткий час збільшувати крутний момент з 250 до 280 Нм. Така надбавка призвела до того, що компактний трехдверний хетч зменшив час розгону до "сотні" до 6,8 секунди.

Поліпшення динаміки в Opel Performance Center супроводили установкою нових амортизаторів марки Bilstein і зменшенням кліренсу на 20 мм спереду і на 15 мм ззаду. Гальмівну систему полегшили, електронні асистенти перенастроювали, оновили випуск і наростили колеса - до 18 дюймів.

Зазначимо, що цей "згусток агресії" зможе придбати далеко не кожен бажаючий - Opel Corsa OPC Nurburgring Edition буде випущена в кількості всього 500 екземплярів.

За кожен з них виробник попросить як мінімум 27 650 євро, якщо йдеться про Німеччину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus