USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Opera представила оновлені версії браузерів

22 Березня 2011 13:42
Компанія Opera Software представила нові версії своїх інтернет-браузерів для телефонів і мобільних пристроїв, роблячи ставку на планшетні ПК і соціальні мережі.

Про це пише "Кореспондент" .

Як повідомляє Reuters, оновлені браузери мають спеціальну кнопку, за допомогою якої користувачі можуть з легкістю обмінюватися інформацією та листами в таких популярних соціальних мережах, як Twitter, Facebook, ВКонтакте і My Opera.

Мобільний браузер Opera став найпопулярнішим у світі, що дозволило компанії зайняти 21,6 відсотка ринку в березні і обійти своїх основних конкурентів - Apple, Nokia і Google, повідомила дослідницька фірма StatCounter.

Нагадаємо, 15 березня стала доступною для завантаження нова версія веб-браузера Microsoft Internet Explorer 9. Як повідомлялося на офіційному сайті Microsoft, IE 9 - це велике оновлення стандартного веб-браузера операційної системи Windows, розробка якого велася більше року.

Головні нововведення програми - перероблений інтерфейс, розширена підтримка сучасних веб-технологій (включаючи стандарти HTML5 та CSS3), а також збільшена продуктивність при обробці сценаріїв JavaScript, відтворенні відео та відображенні графіки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus