USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Оперативна нарада у Луцькій міськраді розпочалася хвилиною пам’яті

7 Лютого 2017 08:58
Оперативна нарада у Луцькій міській раді розпочалася хвилиною мовчання. Усі присутні вшанували пам’ять Луцького міського голови Миколи Романюка, який відійшов у вічність минулого тижня після тяжкої хвороби.

В холі перед залою засідань працівники міськради встановили знамено Луцька та державний прапор України, а на столі – портрет Миколи Ярославовича та його ордени і нагороди.

Перед початком наради перший заступник міського голови Тарас Яковлев оголосив хвилину мовчання в пам’ять про градоначальника. Він також нагадав, що відповідно до законодавства, до результатів позачергових виборів виконувачем обов’язків міського голови стала секретар міськради Юлія Вусенко.

«6 років Микола Ярославович керував цим містом, ми були його командою і робили місто кращим. Лучани це оцінили, коли переобрали його на цей пост. Це заслуга і його і всіх нас. Сьогодні його немає. Тепер, згідно із законодавством, обов’язки міського голови виконує секретар міськради. Хочу попросити, щоб ми в подальшому працювали так, як з Миколою Ярославовичем, бо ми одна команда. Так сталося, що вже працюватимемо без нього. Але треба працювати спільно, чесно, правильно і віддано, щоб реалізувати напрацьовані з Миколою Ярославовичем плани», - звернувся він до присутніх.

Також слово взяла виконувач обов’язків міського голови, секретар міськради Юлія Вусенко.

«Я прошу з усвідомленням поставитися до ситуації, яка склалася. Всі ви заслужили працювати тут. І для кожного з вас він був не просто керівником. Прошу вас пам’ятати про вкладений кредит довіри. Всі ми знаємо, як чітко виконувалася робота, тож тепер нам треба працювати вдвічі ефективніше, щоб реалізувати всі плани», - зазначила вона.

Крім того, як запевнила Вусенко, дострокові вибори відбудуться відповідно до чинного законодавства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Укроп Показати IP 7 Лютого 2017 09:17
Ото зараз зарулять! Вусенко, йой!
Лучанин Показати IP 7 Лютого 2017 14:33
То коли мають бути позачергові вибори?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus