USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Луцьку платять за неіснуючу телепрограму?

4 Лютого 2014 07:00
Депутат Луцькради звернув увагу колег на те, що протягом минулого року з міського бюджету виділяли кошти на програму, яка не виходила в ефір.

Про це під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, що відбулося 3 лютого, повідомив депутат Роман Романюк.

Його здивування викликало те, що протягом минулого року виділялися кошти на телевізійну програму «Слово депутата», яку, мовляв, він ніколи не бачив в ефірі.

«Що за програма «Слово депутата», я вперше чую? Жодного разу не бачив, щоб вона транслювалася на «Аверсі». Кошти у бюджеті передбачені, витрати 100% освоєні. Мені відомий факт, що ТРК «Аверс» відмовилася транслювати одну з програм «Місто», а кошти ми передбачаємо та сплачуємо», - зазначив депутат Роман Романюк

Заступник міського голови Тарас Яковлев не зміг відповісти, чи справді зазначена програма виходить в ефір.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Роман Показати IP 4 Лютого 2014 08:25
Ото гроші тирять!:)))
лютий Показати IP 4 Лютого 2014 09:24
цирк поїхав а депутати залишились. якщо аверс не дивися то глянь на інший канал де сам собою зовсі недавно любувався. сам же на волинському так розпинався про свою роботу а день перед тим ішло місто а день після того і твоє слово. не показуй на весь луцьк шо такий дрібненький . шо небудь аби перднути я мовля такий крутий ото вибрали.
Басня Показати IP 4 Лютого 2014 09:32
Лисица жалуется Сурку, что она терпит напраслину и, оклеветанная, выслана за взятки: – Ты знаешь, я была курятнике судьей, Утратила в делах здоровье и покой, В трудах куска не доедала, Ночей не досыпала: И я ж за то под гнев подпала; А все по клеветам. Ну, сам подумай ты: Кто ж будет в мире прав, коль слушать клеветы? Мне взятки брать? да разве я взбешуся! Ну, видывал ли ты, я на тебя пошлюся, Чтоб этому была причастна я греху? Подумай, вспомни хорошенько, – Нет, Кумушка; я видывал частенько, Что рыльце у тебя в пуху.
знаючий Показати IP 4 Лютого 2014 13:11
цей Яковлев злодюга і пристосуванець
тарасу Показати IP 4 Лютого 2014 13:18
"Заступник міського голови Тарас Яковлев не зміг відповісти"- потрібно готуватися до доповіді, а не червоніти, як хлопчак. Не можеш, напиши заяву і не ганьби батьків та своє прізвище.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus