USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Опозицію покинуть ще 20 депутатів?

6 Квітня 2013 14:55
Перший віце-спікер ВР Ігор Калєтнік прогнозує найближчим часом вихід із фракції «Батьківщина» ще кількох депутатів, - інформує Українська правда.

Про це посадовець заявив в інтерв’ю «Голосу України», повідомляє прес-служба першого віце-спікера.
«Ці люди (депутати, які вийшли з фракції) – не останні серед депутатів, які вийдуть із фракції опозиції. У найближчий час фракцію покинуть ще декілька чоловік», - сказав він.

«Конфлікти в партії вже винесені у публічну площину. Тому, спостерігаючи за цими конфліктами, окремі депутати з Батьківщини прийняли таке рішення, яке показало справжню сутність навіть не опозиції, а Батьківщини зокрема», - вважає Калєтнік.

Він також відзначив, що вихід чотирьох депутатів з фракції «Батьківщина» підтверджує той факт, що формування списків цієї політичної сили для участі у парламентських виборах 2012 року відбувалось не прозоро і не за ідеологічними переконаннями.

Як повідомлялося, спікер Володимир Рибак на виїзному засіданні парламенту 4 квітня оголосив, що народні депутати Олег Канівець, Віталій Немілостивий, Роман Стаднійчук та Ігор Скосар вийшли зі складу фракції «Батьківщина».

Після цього перший заступник глави фракції Партії регіонів Михайло Чечетов висловив думку, що з фракції «Батьківщина» вийде ще понад 20 депутатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ростислав Показати IP 6 Квітня 2013 17:47
Через блокування роботи Верховної Ради за наказом керівників опозиційних фракцій їх ряди залишать багато порядних депутатів
123 до Ростислав Показати IP 6 Квітня 2013 21:53
брехня
сергій до 123 Показати IP 7 Квітня 2013 14:24
Порядних?Ви знущаєтесь пане,ой вибачте,товаришу Чап*юк?
Рома Показати IP 7 Квітня 2013 01:04
Депутат і шльондра - це, на перший погляд, дві рівноцінні професії, але депутат гірше. Шльондра хоча б відпрацьовує гроші, які їй платять, а від депутата користі ніякої, одна тільки шкода, ще й витрати на нього з бюджету ідуть. Навіщо "народні обранці" взагалі потрібні?
Александр до Рома Показати IP 7 Квітня 2013 16:05
Чтобы Вы, Рома, не стали крепостным крестьянином. Вернее, чтобы у Вас был шанс не стать. А если станете, чтобы Юрьев день ввели.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus