USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Опублікували розшифровки «чорних скриньок» літака Airbus A321

2 Листопада 2015 15:01
Нарешті опублікували дані розшифровки «чорних скриньок» з російського пасажирського літака AirbusA321, що летів рейсом Шарм-еш-Шейх — Санкт-Петербург, на південь від Ель-Аріша і розбився на Синайському півострові, що в Єгипті. Інформація, отримана в результаті розшифоровки, відкидає деякі з версій падіння літака.

Таку новину передає «Преса України».

Згідно з інформацією з «чорних скриньок», пілот лайнера не повідомляв диспетчеру про технічні несправності літака перед аварією.

Крім цього, дані з бортових самописців спростовують версію про те, що катастрофа сталася в результаті зовнішньої атаки на літак.

Нагадаємо, 31 жовтня, в катастрофі російського пасажирського літака Airbus A321, що летів рейсом Шарм-еш-Шейх - Санкт-Петербург, на південь від Ель-Аріша на Синайському півострові в Єгипті, загинуло 4 громадянина України.

Один із загиблих пасажирів на борту російського пасажирського літака Airbus A321 був жителем українскього міста Сєвєродонецьк. Як відомо, населений пункт знаходиться в Луганській області і з 2014 року є тимчасовим адміністративним центром Луганщини. Ім’я українця – Кирил Усатов. На його сторінці в соціальній мережі в очі кидається фото, зроблене в салоні автомобіля, який прикрашений українською символікою. Це говорить про те, що на борту російського літака з життя пішов патріот.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 2 Листопада 2015 15:43
З життя пішла людина і не одна.До чого тут українська символіка?А інші хто тоді? Піар на крові,вже видно,що багатьох заклинило надовго,а соже й назавжди.
Анонім до Анонім Показати IP 2 Листопада 2015 16:13
Добавим еще одну "мелочь", опубликованную сегодня в 16-45 российскими официальными информационными ресурсами: "Но расшифровка начнется только тогда, когда все участники расследования прибудут в министерство гражданской авиации Египта. Расследование идет во взаимодействии с органами расследования Египта (где произошла катастрофа), Франции (государства разработчика самолета), Ирландии (государства регистрации)."
Лучанин до Анонім Показати IP 2 Листопада 2015 17:24
Комісари просто не бажають оголосити правду про те що Аеробус був ПІДІРВАНИЙ голландськими терористами як помста за голландський Боїнг збитий рашерами в днр
Кріс Показати IP 2 Листопада 2015 16:20
А якби в нього не було символіки, тоді що???
Владос Показати IP 2 Листопада 2015 17:11
Сказали б типу: -"Сіпаратіст небось".
Анонімус Показати IP 2 Листопада 2015 20:13
А хто інші 3 украінці?
Анонім Показати IP 2 Листопада 2015 20:22
Цікаво а хто остальні троє "українців" видать вони ніяк не тривожились що в сусідньому Петербурзі їм влаштують нове Дебальцево та сталося зовсім ними не очікуване отож не даремно говориться "якби знав де впаде то соломки б підстелив" не макової звичайно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus