USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Опублікували список санкцій України проти РФ

20 Березня 2019 21:29
Список юридичних та фізичних осіб, щодо яких введено нові санкції Ради національної безпеки і оборони, опублікували на сайті Адміністрації президента України.

Про це повідомляє прес-служба АП.

Зазначимо, що санкції були введені стосовно 294 юридичних та 848 фізичних осіб.

Санкційні списки включають фізичних і юридичних осіб, які:

- були залучені до процесу будівництва транспортного переходу через Керченську протоку;

- причетні до збройного нападу і захоплення українських військових катерів, а також незаконного утримання українських моряків;

- організовували і сприяли проведенню псевдовиборів на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської областей і кримського півострова;

- демонстративно порушували українське законодавство щодо в'їзду/виїзду на тимчасово окуповану територію українського Криму;

- поширювали видавничу продукцію антиукраїнського змісту;

- незаконно отримали та використовують музейний збір, що належить Україні.

Зокрема, під санкції потрапили музеї анексованого Криму (Музей оборони Севастополя, історико-археологічний музей-заповідник Херсонес Таврійський, музей-заповідник Судакська фортеця, Алупкінський палацово-парковий музей-заповідник, Бахчисарайський історико-культурний та археологічний музей-заповідник).

Крім того, обмеження поширюються на видавництва (Эксмо, Вече, Издательство Центрполиграф й інші), російське Федеральне державне унітарне підприємство Всероссийская государственная телевизионная и радиовещательная компания, ПрАТ Ялтинська кіностудія.

Санкції введено стосовно ТОВ Яндекс, АТ Сбербанк, Російської літакобудівної корпорації МІГ, Ярославського суднобудівного заводу та інших.

Також санкції введені стосовно компанії Мако Холдинг (Краматорськ, Донецька область), яка належить Олександру Януковичу. Також санкції введені проти однієї з найбільших у світі вертикально інтегрованих сталеливарних і гірничодобувних компаній Северсталь (Росія) на 3 роки, а також виключений зі списку санкцій Молдовський металургійний завод (Рибниця, Молдова).

Як повідомлялося, минулої п’ятниці санкції «за Азов» ввели ЄС, США і Канада. У МЗС РФ пообіцяли «практичну відповідь» на нові санкції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Однозначно! Показати IP 21 Березня 2019 07:11
Страшне! Та ж як вони витримають такі моцні санкції???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus