USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

США готові ввести нові санкції проти Росії через Україну

24 Березня 2014 13:10
США погрожують ввести нові санкції проти Росії у випадку подальшого нагнітання ситуації в Україні, повідомив президент Барак Обама.

"Якщо Росія продовжить ескалацію ситуації, нам треба бути готовими нав'язати їй більшу ціну", - повідомив Обама в інтерв'ю голландській газеті "Фолькскрант", - повідомляє ТСН.

Він наголосив, що Росія повинна "розуміти економічні і політичні наслідки дій в Україні". Крім того, Обама заявив, що не розглядає Європу як поле битви між Сходом і Заходом. "Від такого роду мислення слід було б відмовитися з закінченням холодної війни", - сказав він. "Навпаки, важливо, щоб Україна мала добрі стосунки з США, Росією, Європою", - додав президент США.

Зазначимо, що Обама сьогодні в Гаазі візьме участь у ядерному саміті, а також у зустрічі лідерів країн "великої сімки", в ході якої буде домінувати питання щодо України.

Раніше повідомлялося, що під приводом захисту росіян президент РФ Володимир Путін може поторити кримський сценарій у південно-східних регіонах України, зокрема, Одеській, Херсонській та Миколаївській областях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ж. ... для їжака Показати IP 24 Березня 2014 13:22
Путін і Обама е. .. т Тімашенко, обама поміняємося? путин ну поміняйтеся!
Жиды Показати IP 24 Березня 2014 13:24
Не все можно измерить деньгами...
Анонім Показати IP 24 Березня 2014 14:26
та ну- одна мова РОСІЇ по барабану-ПУТІН скоро дасть отвєтку.Всі американські і європейські санкції будуть як дитячий лєпєт.То-то ще все попереду-Путін вже все прорахував інакше не піднімався щодо України
Москаль Показати IP 24 Березня 2014 14:32
Кстати, миллиард долларов выделено правительством РФ для приведения уровня пенсий пенсионерам Крыма и Севастополя до общероссийского уровня. Только что по России24 показали. А что у вас?
то время Показати IP 24 Березня 2014 14:44
то время, когда можно/нужно почувствовать себя мужчиной... или ляжем под жида..
вы славяне Показати IP 24 Березня 2014 14:46
вы славяне, или?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus