USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Вартість оренди землі у Володимирі може збільшитися у 8 разів

7 Серпня 2014 09:04
У Володимирі – Волинському відбулося громадське обговорення проекту рішення міської ради щодо затвердження нових ставок орендної плати за користування земельними ділянками.

Депутатам пропонують внести зміни до нарахування орендної плати за землі житлової забудови та встановити таку плату у розмірі 3 відсотків від нормативної грошової оцінки на рік, - інформує Волинь:Світ.

Тож, якщо депутати приймуть відповідне рішення усі хто орендує у Володимирі – Волинському землю для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, а також для індивідуального садівництва та городництва платитимуть значно більше.

У середньому орендна плата зросте більш ніж у 8 разів.

За інформацією, секретаря Володимир – Волинської міської ради Олега Свідерського, якщо депутати приймуть відповідне рішення, то за умовну земельну ділянку розміром 0,1 га мешканцям міста доведеться сплачувати від 2 до 3,5 тисяч гривень на рік в залежності від місця розташування земельної ділянки.

В результаті обговорення проекту рішення вирішили винести запропоновані зміни на розгляд чергової сесії Володимир – Волинської міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
свояк Показати IP 7 Серпня 2014 09:12
Отак то володимирчани, дожилися ви зі своїм вічно всепартійним престаркуватим князем-мером "госпідарником" Петром Саганюком Команда "любих друзів" з виконкому і родичів Даниловича розікрала все у Володимирі. Тепер жителі на своїй шкурі відчують принади правління Петра Саганюка. Красти то вже нічого от і добралися до кошельків жителів міста .
Родич Показати IP 7 Серпня 2014 11:20
Ну що госПІДАРІ ? Догралися, дохайзяйнувалися? Ще й людям в очі дивляться...Вже у відставку "княжа" рать!
думка Показати IP 7 Серпня 2014 11:22
Розтаскали свояки, а тепер давайте дурну челядь подоїмо! Наш мер САГАНЮК !!!
ІВАНИЧІ Показати IP 7 Серпня 2014 12:01
У Володимирі фракція лохів проголосує "за"
Писака Показати IP 7 Серпня 2014 12:03
Місто підвищеного добробуту і неперевершеного комфорту !
бабуся Показати IP 7 Серпня 2014 12:05
Нам власть пєнції дає , пумугаї а ви єйо хаїте. аяяяй бізсовісниє, щоб ви сі вс...ли..
Ото торкнуло Показати IP 7 Серпня 2014 12:40
А що вони нюхають?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus