USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Орендарю ставка на Житомирщині оголосили підозру в умисному вбивстві

22 Травня 2020 21:37
Правоохоронці повідомили орендарю ставка на Житомирщині, де внаслідок нічної стрілянини загинуло семеро людей, підозру у вчиненні умисного вбивства двох і більше осіб.

Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

«За процесуального керівництва прокуратури Житомирської області Слідчим управлінням ГУ Нацполіції в області орендарю ставка повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства двох і більше осіб (п.1.ч.2 ст. 115 КК України)», - йдеться у повідомленні.

За даними слідства, 22 травня на березі ставка неподалік села Новоселиця Попільнянського району в орендаря водойми виник конфлікт із його знайомими, з якими він напередодні розпивав спиртні напої. Під час конфлікту підозрюваний із мисливської рушниці ИЖ-58 умисно заподіяв смерть 7 особам.

Серед убитих – колишні учасники ООС, військовослужбовці Нацгвардії та волонтери.

Читати ще: Не випадковість: за що на Житомирщині орендар ставка застрелив волонтера і нацгвардійців. Фото 18+

Орендаря водойми затримали, з місця події вилучено мисливську рушницю. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Причини конфлікту та обставини скоєння кримінального правопорушення встановлюються.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні перебуває на контролі Офісу генпрокурора.

Як повідомлялося, заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що на Житомирщині орендар ставка розстріляв 7 своїх гостей – рибалок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Бульба Показати IP 22 Травня 2020 21:54
Це звичайно жахлива трагедія!!! Але закономірна!!! Якщо Україна не зміниться!! То доведені до відчаю люди, які «немають» підртримки і захисту від держави, змушенні будуть на свій розсуд себе жахищати!!!!
Лісник до Бульба Показати IP 23 Травня 2020 05:57
і тоді зникнуть активісти, бики-атошніки і інша сволота
рибалка Показати IP 23 Травня 2020 08:54
Хто доведений до відчаю,орендатори ставків та озер,мисливських угідь???Ви маєте хоч уяву скільки потрібно мати грошей,щоб взяти в оренду озеро чи ставок???Більшість з них з жиру бісяться,такі собі місцеві князьки вже людей почали стріляти.Потрібно заборонити оренду водних об"єктів та лісових масивів.Скоро в ліс не пустять ягоду чи гриба зірвати та на озері з вудкою посидіти.
І Показати IP 23 Травня 2020 09:16
Коли на обмін повезуть?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus