USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Оренду приміщення, яке хотіли волинські волонтери, продовжили київській фірмі

12 Лютого 2015 10:36
Активісти Волині заявляють про проблему спілкування з владою, бо вже довгий час вони не можуть домовитися про приміщення, для облаштування складу з допомогою воїнам.

Нагадаємо, вже майже півроку волинські волонтери шукають приміщення, де б облаштувати склад для гуманітарної допомоги бійцям. Ще у жовтні вони звернулися за допомогою до голови облдержадміністрації з проханням посприяти у пошуках.
Тоді волонтери організували «тролінг» обласної влади, принісши в облдержадміністрацію консервацію та продукти харчування, які псуються на морозі.

Так, облдержадміністрація начебто й надала волонтерам будівлю, де можна влаштувати склад. Та, як з’ясувалося, це приміщення – з вибитими шибками, де довгий час квартирувалися щурі та безхатьки, абсолютно не пристосоване не те що для нормальних умов роботи, навіть не годилося для зберігання продуктів, тим паче в зимовий час.

Зрештою, проблему з приміщенням так і досі не вирішили. Приміром, в спілці ветеранів Афганістану речі стоять в тренажерному залі. Що туди не помістилося – стоїть просто в коридорах, на сходовій клітці. Волонтери використовують власні ресурси, шукають приватні склади, а від влади допомоги немає.
Як розповів екс-очільник волинського Правого сектора Павло Данильчук, активісти й волонтери вже й начебто відшукали підходяще приміщення за адресою вулиця Островського,12, яке належить Фонду держмайна. Та 3-місячна переписка з органами влади не принесла результатів.
З його слів, приміщення нині пустує, там навіть є вивіска «Оренда». А у Фонді держмайна, каже Павло Данильчук, це приміщення орендує київська фірма, до якої мають стосунок місцеві бізнесмени.

До слова, активісти переконують: термін дії договору оренди з цією фірмою закінчився ще на початку грудня 2014 року. Але попри прохання волонтерів, договір з фірмою продовжили, а їх залишили ні з чим. Власне, активісти заявляють, що з нинішньою владою в області «є проблема зі спілкуванням».

Чого варті лише заяви голови ОДА про 30 тонн пального, які начебто влада виділила волонтерам. Самі ж волонтери кажуть, що отримали всього 2 тонни дизпалива, за які більше 3 місяців змогли возити передачі на схід. Нині вони чекають пояснення таких заяв від влади. Детальніше про цю ситуацію можна прочитати в матеріали «ДЕ ТОННИ ПАЛЬНОГО ВІД ОДА? ВОЛИНСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ШОКОВАНІ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 12 Лютого 2015 10:52
данильчук ще має совість виповзти перед камери? навоював уже, задрипанець?
Лучанка Показати IP 12 Лютого 2015 11:02
Аноніму: йди ти повоюй і будеш теж героєм.
лучанці Показати IP 12 Лютого 2015 13:28
Шановна, я там був. Тимчасово я тут. Але скоро знову буду там.
люстратор Показати IP 12 Лютого 2015 17:16
Кожен робить свою справу як може, не судіть і не будете судимі.
Факт Показати IP 13 Лютого 2015 10:09
Красномовний приклад дій "кулі в лоб" і пороха. Приміщення пустує, а волонтери не мають де розмістити продукти. Та несіть в ОДА там місця багато тільки є небезпека - Гунчик з крисоєдами спи....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus