USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Організатора врадіївської ходи пограбували у Нововолинську. ФОТО

23 Серпня 2013 18:06
Невідомі молодики спортивної статури на автостанції Нововолинська пограбували легендарного організатора протестної врадіївської ходи Василя Любарця. Інцидент трапився вчора, 22 серпня, о 21.00 на автостанції Нововолинська. Про це повідомляє «Нововолинський інформаційний портал».

Вкрадені речі у результаті пограбування – ноутбук за 8000 грн, одяг, взуття, особисті речі та 1000 грн готівкою. Окрім того, три паспорти – американський та два українських: закордонний і внутрішній, щоденники, мапи та особистий архів. Всього, за словами Василя Любарця, на суму більше 20 000 гривень.

У Нововолинськ Василь Любарець він приїхав зі Львова, за маршрутом «Миколаїв – Київ», зі Всесвітнього Конгресу українців. Він завітав до Нововолинська на запрошення свого товариша Василя Мартинюка, котрого не так і давно, завдяки протестам громадськості, звільнили після піврічного «лікування» в Луцькій обласній психіатричній лікарні № 1 закритого типу.

Зійшовши з автобуса «Львів - Нововолинськ» на вокзал тепер вже без сумніву відомого на увесь світ шахтарського міста на Волині й поклавши на лаву дорожній наплічник, Василь Любарець зателефонував, щоб повідомити про своє прибуття. Раптом, ніби вродившись, до нього підійшли троє здоровенних хлопців. Двоє, прогрожуючи фізичною розправою і штовхаючи, почали видирати з руки мобільний телефон, а третій зайшов зі спини й поцупив рюкзак. Після цього зловмисник почав тікати по стежині поміж бараками, що веде до міліції. Двоє бандитів побігли в місто.

Василь Мартинюк, котрий зустрічав свого гостя, запізнився на 4 хвилини. Сутеніло. Василь Любарець не став переслідувати грабіжників. Зателефонував на «102».

Ніхто не відповідав. Після цього, за порадою людей, котрі стали очевидцями атаки на громадського активіста, пішов у міліцію, де й заявив черговому капітанові про розбійний напад. Викликали слідчого кримінального розшуку та слідчо-оперативну бригаду. Приїхав начальник міського відділу УМВС О. Степанюк.

Розпочалися дії зі встановлення злочинців, опитування та протокольна фіксація.

Порушена кримінальна справа. Ведуться слідчі дії.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Федір Показати IP 23 Серпня 2013 18:48
Видно, за активістом слідкували не менш активні аферисти
З Нововолинська Показати IP 23 Серпня 2013 19:13
Да здраствуєт город шахтьорской слави...
не байдужий Показати IP 23 Серпня 2013 20:58
Соромно, що у нас на Волині може бути таке бидло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus