USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Хто зазіхнув на майно дитячої бібліотеки у Нововолинську

14 Березня 2015 14:53
У Нововолинську пограбували дитячу бібліотеку. Такий резонансний випадок трапився вперше за історію функціонування книгозбірні.

Подія трапилась у ніч проти 9 березня. Згідно з попередньою інформацією, зловмисники вибили скло та проникли у приміщення, поцупили чотири комп’ютери, три веб-камери, двоє навушників. Загальна сума збитків становить більше 45 тисяч гривень, – пише Нововолинський сайт.

Завідувач бібліотеки для дітей Валентини Ярмолюк розповідає, що свідків злочину немає, хоча жителі сусідніх будинків чули гуркіт на вулиці, але особливої уваги цьому не надали.

Валентина Василівна не може повірити, що комусь спало на думку і до того ж хватило совісті пограбувати дитячу бібліотеку, каже, що комп’ютерний клас був створений завдяки проекту програми «Бібліоміст». Щодня безкоштовно посидіти у Всесвітній мережі до книгозбірні приходило близько 30 дітей, тепер невідомо, чи така можливість ще з’явиться.

За фактом крадіжки слідчим відділом Нововолинського УМВС України у Волинській області розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus