USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Організатори «Бандерштату» згадали Пизі і Януковича, і ПортCity

25 Червня 2014 15:47
Фестиваль "Бандерштат" попри пропозиції його скасувати відбудеться за будь-яких умов і буде черговим торжеством українського духу на злість ворогам української держави, - наголошують організатори. Ініціативу скасування вони сприймають як "спробу колишніх послуговувачів регіоналів вимести свою злість на фестиваль, який завжди стояв супроти режиму Януковича".

Нагадаємо, сьогодні, 25 червня, під час сесії Луцької міської ради депутат Олександр Пиза звернувся до організаторів фестивалю «Бандерштат» із закликом відмовитися від його проведення через війну на Сході України.

Зі слів Пизи, у такий час «не варто гратися у фестивалі та концерти», тому він закликав за гроші, які витратять на фестиваль, купити бронежилети і каски.

З приводу цього оргкомітет фестивалю заявив про наступне:

(заяву організаторів дійства подаємо без змін)

1. «Бандерштат» ніколи не був суто музичною,розважальною подією. Оргкомітет завжди в основу ставив змістовну та ідеологічну частину програми, а це - гутірки з відомими людьми, презентації книг, фільмів, кліпів, літературна сцена, зустрічі з вояками УПА, історична реконструкція, екскурсії місцями бойової повстанської слави, спілкування та налагодження співпраці членства доброго десятка молодіжних громадських організацій. Цей список можна продовжувати…

2. Фестиваль буде проходити вже восьмий рік поспіль, але наш оргкомітет майже незмінний. Зокрема, активні бандерштатівці, а на сьогодні - це члени Національного Альянсу, Правого сектору, Самооборони Майдану та інших структур були на передовій під час Майдану, а зараз, на жаль, дехто з них змушений проходити курс реабілітації та лікування. Наразі дуже багато активістів перебувають там, де «гаряче». Хочемо зазначити, що найближчим часом бандерштатівці, які борються з ворогом в лавах батальйонів «Азов» та «Айдар», звернуться до української молоді з проханням підтримати фестиваль, зокрема і своєю участю!

І десь в цій принциповій людській позиції є заслуга і фестивалю, який передусім ставить за мету підштовхнути молоду людину до патріотизму та до розуміння ідеології українського націоналізму.

3. Всі кошти, які будуть отримані оргкомітетом фестивалю підуть або на підтримку постраждалих майданівців, або ж на підтримку українських добровольців, які захищають Націю на Сході України.

4. Хочемо зазначити, що депутат Пиза є помічником народного депутата України, по сумісництву волинського олігарха Сергія Мартиняка, який останні два роки у парламенті був «опертям» режиму Віктора Януковича та Партії регіонів. Зокрема, голосував за обрання головою Верховної ради України, члена ПР Володимира Рибака, підтримав призначення на посаду прем’єр-міністра, члена ПР Миколу Азарова, а також голосував за славнозвісні «драконівські закони» 16 січня, чим активно став на сторону банди регіоналів.

5. Примітним є той факт, що пан Пиза, який ратує за недоцільність проведення «Бандерштату», має безпосереднє відношення до небезвідомих в нашій області бізнесових кіл, які нещодавно проводили у Луцьку помпезне відкриття торгово-розважального центру «ПортСity». Захід не ніс жодного ідеологічного навантаження і не мав жодних просвітницьких цілей, але питання про доцільність проведення подібних помпезних урочистостей у пана Пизи не стояло. Натомість фестиваль, який з року в рік плекає нові і нові покоління молодих патріотів, який завжди відкрито виступав проти режиму Януковича і який завжди ставив перед собою далеко не розважальні, а виховні цілі, для Пизи виглядає недоречністю, що викликає як мінімум подив з огляду на вище зазначені факти.

Відтак, сприймаємо заяви пана Пизи, як спробу колишніх прислуговувачів регіоналів вимести свою злість на фестиваль, який завжди стояв супроти режиму Януковича.

Тому заявляємо, що фестиваль відбудеться за будь-яких умов і буде черговим торжеством українського духу на злість ворогам української держави! Ми зі свого шляху не зійдемо!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Лучанин Показати IP 25 Червня 2014 15:48
а хто сумнівався. Гузь все зробить аби тільки фестиваль відбувся і чихати він хотів на все
трулялята до Лучанин Показати IP 25 Червня 2014 15:55
пиза вже місяць міськраду відвідує в вишиванці..а перед тим коли було гаряче просто пішов на кури до мартинюка..бліже до литвинівців-катерин ..пиза завжди пиза..поки не трогають перших курченків він розсуждає..а дальше в кусти а через місяць за сектор якійсь..бійтесь пиз люди.
Ганьба Показати IP 25 Червня 2014 15:59
Ганьба. Діти гинуть на сході, а іншим веселощі. Чому не проводиться "Ніч у Луцькому замку" - це не можна. Нагримала на Романюка, а "оце" то нормально. Ганьба такому керівництву області. Коли вже вернемось до нормального життя. Швидше б вибори.
Олесь Показати IP 25 Червня 2014 16:05
Вам, гузі і гузята, до Пизи, ( і по інтелекту, і по ділах,,,), рости -не вирости! А лихословити - розум не потрібен.
добре до Олесь Показати IP 25 Червня 2014 16:14
що пизу вже й в расстофе знають..взагалі грошей треба виділяти ні на що -расєя заповнить прогалини як і раніше ..в них є..нам ще кантиніуми кормити..
Лучанан Показати IP 25 Червня 2014 16:20
А вони більше нічого не вміють, лише когось обплювати, рупор в руки і верищати. Хто його в оласну раду просунув.
Катя Показати IP 25 Червня 2014 16:24
З тексту заяви організаторів: "1. «Бандерштат» ніколи не був суто музичною,розважальною подією. Оргкомітет завжди в основу ставив змістовну та ідеологічну частину програми, а це - гутірки з відомими людьми, презентації книг, фільмів, кліпів, літературна сцена, зустрічі з вояками УПА, історична реконструкція, екскурсії місцями бойової повстанської слави, спілкування та налагодження співпраці членства доброго десятка молодіжних громадських організацій. Цей список можна продовжувати… Шановні кому потрібні Ваші презентації книг, фільмів і т.п. коли на Сході вбивають наших братів та чоловіків? ..зустрічі з вояками УПА...Ви наразі вшановуєте історичні події...навіщо це зараз робити? треба цінувати життя і те, що наші рідні на Сході живі і треба їх підтримувати, зараз для історії не час!!! Я не проти фесту, я тільки за!!! Але зараз не час для фесту, перенесіть його у часі або ж допоможіть цими коштами армії, вони зараз дуже необхідні нашим хлопцям.
зал УПА до Катя Показати IP 25 Червня 2014 16:42
коментар було видалено
А вам слабо? Показати IP 25 Червня 2014 16:35
Заява організаторів - примітивна. Можна мати свою думку, проводити фестивалі, коли в країні траур.. Але для чого уподібнюватися приматам і переходити на персоналії? А слабо купити кілька бронежилетів? Всі так пруться рахувати чужі гроші, а свої вийняти з кармана, слабо?
до Зал УПА Показати IP 25 Червня 2014 17:00
коментар було видалено
хех Показати IP 25 Червня 2014 17:19
Що гусь,що пиза-обидва кондоми і пристосуванці-флюгери
Лучанка до хех Показати IP 25 Червня 2014 17:25
100%
ЛУЧАНКА Показати IP 25 Червня 2014 17:37
ПИЗА - ПРОВОКАТОР З ВЕЛИКИМ ДОСВІДОМ. НЕ ВЕДІТЬСЯ НА ЙОГО ПРОВОКАЦІЇ - ВІН ЛЮБИТЬ ЕПАТАЖ І ЛЮБИТЬ, ЩОБ ЛИШНІЙ РАЗ ПРО СЕБЕ НАГАДАТИ. ЗГАДАЙТЕ ПРО ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ ВУЛИЦІ ІМЕНІ ТИМОШЕНКО. В ЦЬОМУ ВЕСЬ ПИЗА.
НІНА ЛОГІКА Показати IP 25 Червня 2014 18:41
Колись працювала на одній фірмі та знаю умови щодо залучення спонсорів (20-30% з спонсора) на цей фест і як нагріваються організатори за рахунок його проведення (на вес рік вистачає), тому і хочуть його проводити!!!КОМЕРЦІЯ, КОМЕРЦІЯ І ЩЕ РАЗ КОМЕРЦІЯ!
люди Показати IP 25 Червня 2014 20:14
давайте зберемося та викінемо це кодло з міста.ця комерційно-бандерівська оргія під час війни пряме знущання на нашими дітьми які зараз під кулями на сході.гусь та пиза навмисно розпалюють ворожнечу сидячи в гарних кріслах.не доводьте людей до біди.а ціх засранців геть з Луцька
Анонім Показати IP 25 Червня 2014 20:19
День молоді - ганьба, бандерштат- нормально.
www Показати IP 25 Червня 2014 22:29
в даний момент такий фестиваль не потрібно проводити, в Украіні війна, а це шобло патлатих нестрижених буде горланити під дикий рок і влаштовувати оргіі!!! Робите шоу для каналу "рассєя24". Подумайте про матерів та маленьких дітей, які залишилися без сина чи батька, а ви влаштовуєте "патріотичний" фест. Я не проти Бандерштату, але не в цей час.
лучанка Показати IP 26 Червня 2014 01:02
кому потрібен той бандерштат ( від однієї назви тошно). чому було відміняти "поліське літо з фолькльором", на яке могли прийти сім"ї з дітлахами, чому було відміняти "Ніч в Луцькому замку", дійство, на яке збиралось багато туристів? Єдиний вихід - це ловити на фесті хлопців, тих псевдо-патріотів, та відправляти їх на Схід. І гузя разом з ними, бандеролькою. Пир во время чуми, їй Богу. Байкот бандерштату!
босяк Показати IP 26 Червня 2014 07:23
коли пиза керував зах-укр банку на київський площі-за кожен кредит брав відкат -від 300 баксів і більше молодці лучане-оберайте собі і надалі таких пиз
юля Показати IP 26 Червня 2014 08:52
Гузя і всіх хто там має співати на передову в Донецьк.Я думаю,що люди зараз там потрібніші.
я Показати IP 26 Червня 2014 09:08
Я не думаю,що Бандера під час війни займався би творчістю!
Бойкот Пизі Показати IP 27 Червня 2014 01:54
Назва навіть не українська.Який порт,сіті ?А півня червоного під стріху ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus