USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Організували родинний «бізнес» ‒ крадіжки зі зломом

26 Березня 2012 12:48
Двоє братів, а також співмешканець їхньої сестри обкрадали магазини на Волині. Не гребували нічим ‒ крали гроші, цигарки, спиртне, продукти харчування і навіть засоби гігієни.
Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.
Працівники Локачинського РВ УМВС України спільно з ковельськими колегами затримали банду, учасники якої на теренах краю займалися крадіжками з магазинів.
Злодіями виявилися особи, які створили такий собі сімейний підряд: для того, щоб обкрадати сільські магазини, у злочинну групу об’єдналися двоє рідних братів і співмешканець їхньої сестри.
Як розповів начальник Локачинського РВ УМВС України у Волинській області майор міліції Ярослав Москалюк, діяльність спритники розпочали у 2011 році. Практично, головним серед них був Микола, який працював експедитором. Саме він, розвозячи товари у крамниці Локачинського, Горохівського та Іваничівського районів, придивлявся до магазинів, звертав увагу на їхню організацію безпеки ‒ сигналізацію, надійність встановлених замків. Як правило, вибирали «об’єкт», який знаходився на окраїні населеного пункту.
«Працювали» чоловіки професійно, адже раніше всі троє вже були засуджені за крадіжки. На «справу» ішли під ранок, приблизно о 4 годині, при цьому використовували спеціальні відмички для замків та рукавички, аби не залишати відбитків пальців.
Але, незважаючи на це, правоохоронці все ж вийшли на слід злочинців. Нині всі троє арештовані. Встановлено, що саме вони здійснили крадіжки з трьох магазинів у селах Білопіль, Колпитів і Губин Локачинського району. Окрім того, перевіряється їхня причетність до крадіжок із інших крамниць.
При цьому варто зазначити, що крадії не гребували нічим: забирали не тільки гроші, а й цигарки, спиртне, продукти харчування і навіть засоби гігієни.
Порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.
Спритники затримані в ізолятор тимчасового тримання районного відділу міліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus