USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Осанна осені: жовтнева казка у Луцьку. Фоторепортаж

29 Жовтня 2020 18:33
Осінній Луцьк ще тішить нас жовтогарячими пейзажами і вранішніми туманами. Здається, що разом спалахнуло мільйони свічок перед тим, як згаснути. І є щось незбагненно-прекрасне у цьому згасанні природи.

Для когось осінь – пора натхнення, для когось – абсолютної меланхолії. Це можливість побути наодинці з собою або ж влаштовувати феєрверки з листя у компанії друзів. Довго-довго гуляти з собакою, насолоджуючись терпкуватою свіжістю повітря, читати книжку чи просто шурхотіти листям під ногами.
Осінь – це пора ухвалення нових важливих рішень, пора рішучих кроків. Пора теплих светриків і пальтечок, які своїми яскравими кольорами наче переконують: осінь – це час нових звершень і переоцінки цінностей. Час змін. Обов’язково – на краще. І в жодному разі осінь – не час сумувати. Бо після згасання завше настає розквіт, як після ночі – світанок.
Інформаційне агентство Волинські Новини пропонує вам добірку теплих осінніх світлин для доброго настрою. Насолоджуйтеся і пам’ятайте: життя прекрасне у будь-яку пору року!
Текст Оксани ГОЛОВІЙ

Фото Олександра ДУРМАНЕНКА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
1 Показати IP 29 Жовтня 2020 18:52
заворожуючі фото!!!!! супер!!!!!
Людмила Показати IP 29 Жовтня 2020 19:29
Чаруюче!
Перець Показати IP 29 Жовтня 2020 19:30
Перефотошопив фото(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus