USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Осередок технічного розуму на Волині: Луцький НТУ святкує 55-річчя. Фото

2 Липня 2021 18:45
Один з найбільших вищих навчальних закладів Волині – Луцький національний технічний університет, святкує ювілей – 55 років з дня заснування.

Урочисте святкування ювілею луцького «політеху» відбулося на галявині поблизу одного з корпусів.

Привітати рідний університет прийшли не лише випускники та студенти, а й духовенство, а також представники міської та обласної влади.
Першим слово отримав митрополит Луцький та Волинський Михаїл, який відзначив, що в університеті постійно щось змінюється.

«Я бажаю процвітання університету, завзяття студентам, новаторських ідей новій команді, яка хоче розвивати університет. В добру путь, славний Луцький національний університет», – сказав Владика.
Ректор ЛНТУ Ірина Вахович подякувала усім, зокрема і випускникам, за те, що відгукнулися на великий «кіпіш».

«Я щиро вас вітаю на території ЛНТУ. 55 років тому особисті авто були рідкістю, ніхто не уявляв, що можливо таке, як мобільні телефони. За цей час це все стало наших сьогоденням. Це зробив технічний розум. Ми як осередок технічного розуму на Волині вважаємо себе частиною того прогресу. Сьогодні ми маємо сім прекрасних факультетів. Дякую за внесок попереднім ректорам: Віктору Божидарніку та Петру Савчуку. Також рада вітати сьогодні випускників та студентів», – зазначила Ірина Вахович.
Голова Волинської обласної ради Григорій Недопад також долучився до вітань університету, побажавши, щоб Луцький НТУ перетворився на політехніку.
Опісля вітань працівникам університету на честь свята вручили відзнаки за їхню багаторічну працю. А продовжилося дійство святковим концертом.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Колишній Показати IP 3 Липня 2021 09:33
Вітаю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus